Vielä muutama kuukausi takaperin ihmettelin että mitä sitä oikein äitiyslomalla tehdään ennen vauvan syntymää. Nyt olisin jo ihan valmis jäämään töistä pois 😀 Normityöpäivä, sapuskan saaminen pöytään ja kaikenmoiset kuvausprojektit ovat vieneet viimeisetkin mehut ja blogia on tullut laiminlyötyä. Loppukeväälle olen onneksi tajunnut karsia menoja ja eihän tässä kauaa mene enää siihen äitiyslomaankaan. Toiveissa olisi että ehtisin keskittyä enemmän bloggailuun.
Pääsiäistä vietämme landella ison perheen kesken. Tiedossa on lammaspainotteinen ruokavalio. Tässä appiukkoni pääsiäisen lammasresepti:
Appiukon pääsiäislammas
”Osta 100 eurolla lammasta, laita pintaan suolaa ja pippuria, töki valkosipulia viiltoihin ja paista uunissa 100 asteessa n. 5 tuntia”
Välimeren uunivihannekset (2 hlö)
1 parsakaalinippu
2 tomaattia
1 porkkana
1 keltasipuli
oliiviöljyä
suolaa
rosmariini
timjami
Pilko vihannekset ja aseta uunivuokaan. Valele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja (tuoreilla) yrteillä. Asettele myös tomaatit vuokaan. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa n. 15-20 minuuttia.
Siinäpä resepti mun makuun. ”No frills”-kokkausta parhaimmillaan:D
Pääsiäsehtoona passaa pashan lisäksi punkku. Lammasviinin valintaan löytyy avitusta meidän ViiniTV:stä!
http://www.viini.tv/?p=1252