Skip to main content

Fajitas voidaan koota varmasti yhtä monella tapaa kuin on syöjiä. Fajitakset sopivat hyvin seurusteluruuaksi ja jokainen voi koota oman näköisen fajitaksen. Tulossa ohje myös itsetehtyyn salsaan. Valmistusaika: 30 min.

8 kpl fajitas lättyjä
400 g jauhelihaa
jäävuorisalaattia
kurkkua
1 prk creme fraiche 15 %
1 prk salsaa

Lihamausteet: Curry, juustokumina, paprika, chili, cayannepippuri, valko-ja mustapippuri, oregano, suola

Paista ja mausta jauheliha pannulla. Leikkaa jäävuorisalaatti ja kurkut paloiksi ja asettele tarjolle. Creme fraiche ja salsa voidaan tarjoilla erillisistä kipoista. Jos mahdollista, käytä omia kippoja; antavat kotitekoisemman vaikutelman kuin kaupan purnukat. Lätyt lämmitetään folion sisällä uunissa n. 100 asteessa kymmenisen minuuttia. Folion sisällä lätyt myös säilyvät hyvinä kuivumatta. Jos tarvitset lätyt nopeasti, laita yksitellen uunin ritilälle mutta vain hetkeksi. Salsan Joni teki itse, jonka ohjeen postaan myöhemmin. Sen kehittely on ollut aikamoista ydinfysiikkaa, mutta kyllä kannatti 😉

Asettele täytteet lätyn päälle ja kääri.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti