Skip to main content

Salsa sopii fajitasten ja tacojen täytteeksi, kuin myös dipiksi nachojen kanssa. Tämä resepti on omasta päästä heitetty ja sittemmin kehitelty omaan makuun sopivaksi. Sanoisin että tulisuudelta tämä salsa on medium. Valmistusaika: 20 min.

1 tlk tomaattimurskaa
1 punasipuli
5 jalopenoa
0,5 rlk sokeria
1 rkl punaviinietiikkaa
puoli kourallista basilikaa

Mausteet:
1 tl oreganoa
0,5 tl cayannepippuria tai korvaa osa tuorechilillä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhe
hyppysellinen valkopippuria
1 tl tabasco-kastiketta

Silppua sipuli pieneksi, samoiten leikkaa jalopenot. Hakkeloi tuore basilika silpuksi. Yhdistä kaikki aineet. Mausta varovasti, erityisesti tulisilla mausteilla. Välissä voi tarkastaa makua ja lisätä cayannea, chiliä ja/tai tabascoa sitä mukaan.
Viimeksi valmistimme tabascon fajitasten seuraksi juuri kyseisen ohjeen mukaan.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti