Skip to main content

Viikko alkoi papusopalla maanantai-iltana. Ohje on bongattu uudesta KG-lehdestä, jonka ostinkin juuri kevyitä ruokaohjeita silmälläpitäen. Lehti lupaa valmistusajaksi 15 min, mutta jos et ole yli-ihminen, 30 min saattaa olla lähempänä totuutta. Ohjeesta teet 5 annosta.

1 tlk punaisia Kidney-papuja
1 tlk ruskeita papuja
1 tlk paseerattua tomaattimurskaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tuore punainen chili
1 tl jauhettua kuminaa
1 rkl öljyä
5 dl vettä
1,5 lihaliemikuutiota
persiljasilppua pinnalle

Kuullota sipulisilppua ja valkosipulisiivuja öljyssä kattilassa. Sekoita joukkoon viipaloitu chili. Välttääksesi liikaa tulisuutta poista chilistä siemenet. Lisää pavut, paseerattu tomaattikastike, vesi ja lihaliemikuutiot. Hauduttele n. 10 min. Koristeeksi pinnalle esim. persiljasilppua. Lehden tarjoiluehdotus oli ruisleipätikkuja, mutta me tyydyimme tavalliseen reissumieheen ja kevytjuustoon. Keitto maistui vielä toistamiseenkin tänään lounaaksi.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti