Skip to main content
Etanapannujen metsästys päättyi toistaiseksi tappioon, mutta kiitos pastanjauhajien etanavinkin lauantai-ilta oli pelastettu. Punaviinin seuraksi pyöräytimme Köyhien ritarien etanabruchettoja, jotka olivat täysin uusi tuttavuus.

Ohjeesta riittää täytettä n. 15 bruchetan päälle. Valmistusaika 20 min.

1 tlk säilyke-etanoita (isoja 15 kpl)
1 punasipuli
1 tl anisviinaa
3 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
suolaa
valkopippuria

1 kpl vakuumipakattua ihmepullaa (kaupan esipaistettu Ciapata)
oliiviöljyä

Lämmitä uuni ja paista ciapata ensin. Kuumenna voi kattilassa ja lisää joukkoon silputut sipuli, valkosipulinkynnet ja etanat. Lisää anisviina ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Anisviinojahan on erilaisia, meillä sattui olemaan Ouzo pullo ystävien tuliaisena Kreikasta. Ciabata leikataan viipaleiksi, jotka sivellään kevyesti öljyllä ja laitetaan vielä hetkeksi uuniin.

Etana bruchetat olivat täysin uusi tuttavuus ja hyvin erikoinen sellainen. Meidän makuun etana maistui vähän liikaa etanalle 😉 Jäimme kaipaamaan valkosipulisempaa makua kuten etanapannuissa. Dippailimme loppuen lopuksi bruchettoja jäljelle jääneeseen valkosipulimajoneesiin, mikä oli oiva yhdistelmä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti