Skip to main content

Emme ole koskaan kasvattaneet ituja, mutta ajatus omasta pikku itukasvimaasta kiertää aivolohkoa yhä useammin. Aloitimme prosessin tutustumalla taas ituihin…syömällä niitä. Itusalaatin kanssa paistoimme uunissa tarjous kirjolohta. Valmistusaika 20 min ja annos on 2:lle.

100 g ituja
kirsikkatomaatteja
fetaa (8%)
sipulirenkaita

Jugurttikastike:
1 dl maustamatonta jogurttia (0%)
1 tl vahvaa sinappia
valkopippuria
suolaa
persiljasilppua

400 g kirjolohta
1 rkl öljyä
suolaa
pippuria
tilliä
kalamaustetta

Kirjolohi paistuu suht rivakasti uunissa. Sivele vuoka öljyllä, laita file vuokaan nahkapuoli alaspäin ja mausta. Paista n. 10 min 200 asteessa. Jugurttikastike syntyy sekoittamalla kaikki aineet sekaisin. Itusalaatin idut olivat ihanan rapsakoita!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

Jätä kommentti