Skip to main content

Arkisin ei tule syötyä kovinkaan usein jälkkäreitä, mutta uuden KG-lehden smoothie ohje vaikutti niin herkulliselta että pakkohan sitä oli kokeilla. Tätä ohjetta voi muuttaa miten vaan oman maun mukaan. Valmistusaika 5 min ja ohjeesta tulee 2 lasillista.

2 dl pakastevadelmia
1 dl maitorahkaa (0,2%)
1 dl rasvatonta luonnonjugurttia
1 dl rasvatonta maitoa
ruokalusikallinen sokeria (tai 6 tippaa makeutusainetta)

Määristä en kyllä mene ihan takuuseen. Enemmän maitoa niin tulee löysempää tai enemmän rahkaa niin pönäkämpää. Riippuu kuinka paksua smoothiesta haluaa. KG-lehden ohjeessa oli vielä yksi banaani, jonka unohdin ostaa ja siten uupui tästä satsista. Heti seuraavana päivänä teimme lisää, sillä kertaa banaanin kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti