VADELMA SMOOTHIE

Arkisin ei tule syötyä kovinkaan usein jälkkäreitä, mutta uuden KG-lehden smoothie ohje vaikutti niin herkulliselta että pakkohan sitä oli kokeilla. Tätä ohjetta voi muuttaa miten vaan oman maun mukaan. Valmistusaika 5 min ja ohjeesta tulee 2 lasillista.

2 dl pakastevadelmia
1 dl maitorahkaa (0,2%)
1 dl rasvatonta luonnonjugurttia
1 dl rasvatonta maitoa
ruokalusikallinen sokeria (tai 6 tippaa makeutusainetta)

Määristä en kyllä mene ihan takuuseen. Enemmän maitoa niin tulee löysempää tai enemmän rahkaa niin pönäkämpää. Riippuu kuinka paksua smoothiesta haluaa. KG-lehden ohjeessa oli vielä yksi banaani, jonka unohdin ostaa ja siten uupui tästä satsista. Heti seuraavana päivänä teimme lisää, sillä kertaa banaanin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *