Skip to main content

Ei, emme poimineet perunoita omasta pikku perunamaasta. Ei, emme käyneet kalassa. Nyt viimeistään on skandaalin paikka: emme myöskään fileroineet kalaa itse! Joskus kahden työssäkäyvän ihmisen arki vaatii myös arkiruokaa. Mielestämme hyvä ja edullinen arkiruokakin pitäisi muistaa pitää arvossaan. Trendit ovat jo hetken aikaa taas suosinut ns. äitien laittamaa ruokaa ja pisteet varmasti nousevat vielä. Annos on kahdelle ja valmistusaika oli yllättävän pitkä: 1 h.

7 perunaa
keitinvettä
1 kasvisliemikuutio
n. 2 dl maitoa
2 rkl voita
suolaa
valkopippuria

12 pakaste kalapuikkoa

Kuori ja pilko perunat. Keitä kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kunnes pehmenevät. Kaada suurin osa keitinliemestä pois, survo muusiksi survimella tai sauvasekoittimella. Lisää maitoa sen verran että koostumus on toivotunlainen. Mausta voilla, suolalla ja valkopippurilla.

Kalapuikkoa paistetaan paketin ohjeen mukaan. Yleensä keskilämmöllä molemmin puolin n. 5 min.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti