Skip to main content

Vähähiilarisen dieetin viimeisenä iltana Joni valmisti päärynäsalaattia ja tulisia jauhelihapihvejä. Joni kertoi myös tehneensä periaatepäätöksen ettei enää osta hajuttomia tomaatteja. Onhan se totta että varsinkin ulkomaalaiset tomaatit eivät tuoksu eivätkä sen koommin maistukaan miltään. Tomaatin pitää olla tomaatti, tai sitten ollaan ilman. Näissä tomaateissa oli mieto tunnistettava tuoksu ja kelpasivat Jonillekin.

1 salaatti
2 tomaattia
1 päärynä
sipulirenkaita

Jauhelihapihvien ohjeen löydät täältä.

———————————————————————-

”Vihdoinkin paluu arkeen! Jonin painikisat ovat lauantaina ja vähähiilihydraattinen ruokavalio ohi. Jokapäiväinen elämä helpottaa hieman kun ei tarvitse enää koko ajan miettiä mitä voi syödä ja mitä ei. Ja mitä tästä kaikesta jäi käteen? Ainakin 6 kiloa vähemmän elopainoa! Ensimmäisen viikon jälkeenhän Jonilta oli jo lähtenyt enemmän kuin tarpeeksi eli 4 kg. Painonpudotus hidastui seuraavalle viikolle ja paino pysyi samassa. Minulta lähti sivutuotteena 1 kg ensimmäisellä viikolla ja toinen mokoma tällä viikolla. Todennäköisesti kilot tulevat yhtä nopeasti takaisin kun lähtivätkin kun syödään taas normaalisti hiilihydraatteja. Mutta kevyt-linja pitää!” – Jenni<

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti