Skip to main content
Tiedätkö sen fiiliksen kun nälkä iskee puun takaa, kaupat on jo kiinni ja jääkaapissa ei ole mitään? Tai lähes ei mitään. Kaapin kätköistä kaivoin kaiken esiin mitä pieni Atkinslainen voisi syödä: kinkkusiivuja, vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja rucolakastiketta. Kaikki pizzan tapaan päällekkäin ja uuniin. Muistan joskus nähneeni samantyylisiä meetvurstilärpäkkeitä.

Valmistusaika on noin 20 min. Lärpäkkeet eivät ole koolla pilattuja ja söinkin helposti yksin 5 kpl. Uunin lämmitin 200 asteeseen ja rapsakkuus saatiin grillitoimintoa käyttäen.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • in1 sanoo:

    Jenni, mistä saat energiat treenaukseen karppauksen aikana? Entä missä/mitä voisi syödä lounaaksi helsingissä jos noudattaa kyseista atkinsiä?

  • Gurpreet sanoo:

    delicious

  • Jenni sanoo:

    Heippa,Sori kun on kestänyt vastata! Olin koko viikonlopun Mäntässä ja nyt takaisin Helsingissä sorvin ääressä. Atkinshan perustuu juuri siihen että kun hiilihydraattivarastot ovat tyhjät, kroppa alkaa polttamaan rasvaa energiaksi. Joten mitän tarkemmin noudattaa ruokavaliota, sitä paremmin kroppa hyödyntää rasvan energiaksi. Joskus on saattanut tuntua että ei ole jaksanut treenata ihan yhtä lujaa kuin normaalisti mutta heikkoa oloa ei ole tullut. Kunhan muistaa syödä tarpeeksi kaloreita ja juoda hyvin.Useimmissa ravintoloissa on vaihtoehtoja karppaajille. Syön usein salaatin, ilman leipää tietysti. Suosin ruokaisia isoja salaatteja. Lounaalla yleensä onnistuu lisukkeen vaihtaminen salaattiin tai vihanneksiin. Jos listalla on lihaa, kalaa tai kanaa niin siihen vain salaatti kylkeen perunan tilalle. – Jenni

Jätä kommentti