LIEMESSÄ EPSANJASSA 29.6 – 9.7.


Tutustumme Miehen kanssa Espanjan gastronomiaan 29.6 – 9.7 ja Liemessä-blogin ylle laskeutuu lomarauha. Heti matkan jälkeen Catalonian (Barcelona, vuoristo, Costa Brava) matkakertomus ja toivottavasti uusia ideoita ja inspiraatiota keittiöön!

2 kommenttia

  1. Sohvi 02.07.2007

    Kuulostaapa varsinaisen romanttiselta matkalta 🙂 Toivottavasti teillä on mukava matka, innolla jo odotan matkakertomusta!

    Vastaa
  2. Jenni 10.07.2007

    Heippa Sohvi! Upea reissu takana ja ihan älyttömästi blogimatskua 🙂 Voin suositella Kataloniaa romantiikan nälkäisille ja ihan vaan nälkäisillekin. Tämä viikko on vielä lomaa mutta yritän saada materiaalia pikkuhiljaa postailtua.– Jenni liemessä

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *