Skip to main content
Mäntän Superviikonloppu Herra X:n seurassa tarjosi kyldyyriä, viinaa ja Michelin-kokki Markus Maulavirran gourmet-pöperöitä. Mäntän taideviikkojen näyttely ”25 Suomen parasta taiteilijaa” esitteli 25 mielenkiintoista modernin taiteen teosta. Avajaiset olivat kaikille avoin koko kansan tilaisuus ja koko kylä näyttikin olevan paikalla. Ennen esiripun aukeamista kuraattori Jani Leinonen ilmoitti että tänä vuonna ei kuunnella valitusta boolin vahvuudesta tai mausta vaan viina ja lantrinki löytyvät pöydästä. Avajaisten loputtua tunnin kahden päästä jengiä talutettiin näyttelystä turistibusseihin 😉

Vieraiden siamaillessa sivistyneesti 50/60 kossukolaa Michelin-kokki Markus Maulavirta ja 5-tähteä lehden edustajat tarjoilivat pikkupurtavaa.

Kuvassa valmistuu cocktail-pala. Tunnistamattomaksi jäänyt töhnä ja ruisleipä kuitenkin maistuivat pienessä sievässä.


Pahvilaatikon pohjalla kierineet lihapullat tarjoiltiin vessapaperipalan päältä ja noukittiin sivistyneesti cocktailtikuilla. Michelin-kokin ruokiahan ei voi kyseenalaistaa joten syötävähän se oli!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti