Skip to main content

Vähänkö jänskättää. Menemme illasta Nirson kanssa Pastanjauhajien organiseeraamalle blogi piknikille. Kyllä nyt Nirsonkin kelpaa. Näillä näkymin paikalla ”tuttuja kasvoja” kuten Välispiikki, Sorsanpaistaja, Ylimuuli…Hauska nähdä ihmisiä joiden keittiö on käynyt kovinkin tutuksi vaikka koskaan ei olla tavattukaan. Elin pitkään harhakäsityksessä että piknik on vasta lauantaina ja ehdin loihtia vaikka mitä evästystä. Näin perjantaina ruoan valmistus jää aika vaisuksi kun juoksemme tapaamiseen suoraan töistä. Näillä näkymin Liemessä blogi tarjoaa:

Ruisnaksuja
Espanjalaisia tomaquetteja
Kauppahallin haiseva juustotarjotin
Viinirypäleitä
Kevyt salaatti joka selkiintynee kaupassa
Skumppaa ja punaviiniä

Jälkkäreitä oli luvassa taitavemmilta jauhopeukaloilta joten keskitymme suolaiseen antiin. Piirakoita, pasteijoita ja juustokakkua taisi ainakin olla luvassa. Slurps!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti