Skip to main content
Hyvä Terveys-lehden teemanumero Kevyt Kokki on juuri sitä mitä olen odottanut saapuvaksi ruokalehtivalikoimiin. Lehdessä on helppoja ja kevyitä reseptejä sekä lisänä tietoa ja tutkimuksia ruokavalion terveysvaikutteista. Pettymyksekseni tajusin että kyse oli vain teemanumerosta ja toistaiseksi Kevyt Kokkia ei siis voi erikseen tilata. Aikaisemmin olen ostanut juuri KG-lehteä kevyiden ruokaohjeiden toivossa. Kaupassa pidetään varmasti vähintäänkin tärähtäneenä ostaessani Painonvartijoita ja KG:tä, varsinkin kun elopainoa on 50 ja risat. Kevyt Kokki on ruokalehti ruoan terveellisyydestä kiinnostuneille ilman että täytyy olla ylipainoinen tai laihduttaja. Testasin heti muutaman ohjeen, toimituksen kikherne-salaatin ja lukijan tomaattikeiton.

Lohi Kikherne-salaattilla (2hlö)

Tammenlehväsalaattia
Ituja
Kikherneitä tölkissä
Kevyt fetaa (3 %)
Kirsikkatomaatteja

500 g Norjanlohta
öljyä
suolaa
kalamaustetta

Voitele vuoka ja kalan pinta öljyllä. Hiero kalan pintaan mausteet ja paista 200 asteessa n. 15-20 min fileen paksuudesta riippuen.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti