Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Planti

Olen odottanut tulevaa kesää ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Sinällään kesä ei tule paljoakaan poikkeamaan jo kuudesta edellisestä kesästä Suomenlinnassa. Ulkomaanmatkoja ei ollut muutenkaan suunnitelmissa. Mutta tulevana kesänä asiat joita on saattanut pitää itsestäänselvyytenä näyttäytyvät nyt silmissäni kesän kohokohtina. Onnellisuus ei synny materiasta, vaan elämyksistä. Ja jäätelöstä.

Bucket listin ykköspallilta löytyykin lupaus syödä joka päivä jäätelöä. Koko kesän 2020 bucket listin löydät postauksen lopusta. Keväällä pidin Instagramissa makuraadin ja maistelin läpi Plantin laajan valikoiman soygurt tuotteita ja puolukka-vanilja nousi omaksi suosikiksi. Kesällä maistuvat raikkaat herkut, joten halusin kokeilla toimisiko soygurt jogurtin tapaan pakastettuna ja toimiihan se.

Kirpakan ja happaman puolukan ja lempeän vaniljan yhdistelmä on hurmaava. Tuoreet puolukat korostavat Planti soygurtin miellyttävän luonnollista makua. Jäätelö saa kuitenkin olla aito herkku, joten karamellisoin puolukat ruokosokerilla ja vaniljasokerilla uunissa. Puolukka-vanilja frozen soygurtin tekemiseen ei tarvitse jäätelökonetta tai jäätelömuotteja, vaan se tehdään suoraan pieneen soygurt pikariin. Soygurt pikarien lisäksi tarvitset ainoastaan jäätelötikkuja. Nautitaan kesästä, ollaan se totisesti ansaittu!

Kesän 2020 bucket list

  1. Joka päivä jäätelöä
  2. Paljon raikasta meri-ilmaa ja sireenien tuoksua. Paku on lastattu pizzagrillillä, hapanjuurella, aurinkorasvalla, villahousuilla ja kaikella mitä nyt voimme kuvitella tarvitsevamme kesään Suomenlinnassa. 
  3. Romanttinen illallinen kahdestaan Lonnan saarella. 
  4. Piknik Suomenlinnan rantakallioilla ystävän kanssa
  5. Napolilaista pizzaa hapanjuuresta pizzauunissa kesäillassa.
  6. Helsingin saariin päiväretkiä yhteysveneellä: Vasikkasaari ja saunasaari, Vallisaari, Harakan saari, Pihlajasaari ja Kaunissaari.
  7. Purjehdus siskon ja siskon miehen veneellä (tiedoksi sisko)
  8. Perheen yhteiset lauantaisaunat ja kävely kylpytakissa läpi Suomenlinnan
  9. Varhaisen aamun juoksulenkki aution Suomenlinnan ympäri ennen turistien saapumista
  10. Luovaa päämäärätöntä valokuvausta

Puolukka frozen soygurt 

4 kpl Planti Soygurt puolukka & vanilja pikareita
2 dl (pakaste)puolukoita
1 rkl ruokosokeria
ripaus vaniljasokeria

Lisäksi:
4 kpl puisia jäätelötikkuja

Levitä puolukat leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Ripottele päälle ruokosokeri ja vaniljasokeri. Paista puolukoita 175-asteissa uunissa 15 minuuttia. Anna puolukoiden jäähtyä.

Lusikoi puolukoita Planti soygurt pikareihin ja sekoita. Pakasta pikarit yön yli. 

Kasta pikaria nopeasti ulkoapäin kuumalla hanavedellä, jotta pikari irtoaa. Nauti!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti