Skip to main content

Muistan kuinka vielä 2000-luvun alussa en edes tuntenut käsitettä ”leffanaposteltava”. Ei jotenkin edes tullut mieleen vai oiskohan että opiskelijana ei ollut varaa, mutta leffaan riitti hyvin vesipullo jos sitäkään. Nimeltä-mainitsematon-exä opetti ’premoviemunchingin’; 300 gramman pussi tulee vedettyä jo leffatrailerien aikana jonka jälkeen leffa katsotaan edelleen sen samaisen vesipullon kanssa. Vaikka telkkaria ei olekaan olemme alkaneet katsoa paljon leffoja videotykin kanssa, ihan arkisinkin. Olen yrittänyt miettiä vaihtoehtoisia leffanaposteltavia:

– Hedelmälohkot; omena ja appelsiini
– Viinirypäleet
– Rusinat
– Popcorni
– Smoothiet (marjoja, rasvaton maito, rasvaton jugurtti)
– Hieman sulaneet pakastemansikat ja vadelmat
– Vihannesdippi (kurkkua, kukkakaalia, porkkanaa ja itse maustettu kevytkermaviili)
– Miniporkkanat
Nirso ei välitä sipseistä ja minäkään harvemmin joten niitä transrasvalastuja ei onneksi tule syötyä. Lauantaipussi kylläkin kerran viikossa karkkipäivänä 🙂
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Hyppysellinen sanoo:

  Popcorneista tuli mieleeni, että ystävämme paahtavat kattilassa popparinsa öljyn sijasta kookosrasvassa. Antaa jännän säväyksen!

 • ylimuuli sanoo:

  Munkaan mielestä leffassa ei periaatteessa tarvis pupeltaa yhtään mitään, ja jos pupeltaakin, on parempi vetää se napaansa trailereiden aikana ettei häiriköi muiden katsomisnautintoa rapinoilla jne. Premoviemunching-termiä en oo ennen kuullut mutta elänyt kyllä 😉Vaan nykyään Lihansyöjän kanssa leffaillessa meillä on yleensä eväänä pähkinöitä ja vähän tummaa suklaata, joskus myös hedelmiä (lähinnä banaani, päärynä). Hyvin skulaa! Karkkia tai sipsejä en kaipaa ylipäänsäkään, mutta omia herkkuja kyl himoitsen. Kotioloissa marjat rahkalla/kookoskermalla tms. ja sellaset on jeejee. Joskus myös omat leipomukset, jos sellassii on sortunu veivaamaan 🙂Hmm Saran pähkinäherkku tai Texas Nuts maistui kyllä kans hyvän pätkän seurana. Tänään muuten kotistudios tarkotus yytsii Kaunotar ja kulkuri 😀

 • Jenni sanoo:

  Tossahan tuli jo vaikka kuinka monta uutta ideaa. Nuo pähkinät tosiaan unohtui listalta tyystin. Kaunotar ja Kulkuri oli ihan lemppareita pienenä. Nirso pakotti katsomaan lapsuusaikansa lempparin, Star Wars trilogian, joten oon miettinyt peipäkkinä My little poneja 😉

 • ylimuuli sanoo:

  Hahaa, empire strikes back! My little horsies on varmaan just sopiva ;-D

Jätä kommentti