Skip to main content
Helppotekoinen lihaisa pasta jota on hieman edes esteettisistä syistä kevennetty herneenpaloilla. Olen yrittänyt välttää kaikennäköistä ravintoköyhää höttöä kuten vaaleaa leipää ja pastaa, ainakin arkisin kotona. Tähän käytimme täyttävää Torinon tummaa proteiiniplus pastaa joka sisältää 2,5 kertaa enemmän proteiinia kuin tavallinen pasta.


Liha-herneenpalko pasta (4 hlö)

250 g tummaa proteiinipastaa
’tuokkonen’ herneenpalkoja
400 g naudanpaistisuikaleita
1 dl ruokakermaa (5 %)
1 tl tryffeliöljyä
1 valkosipuli murskattuna
suolaa
pippuria
Keitä pastaa n. 10 minuuttia suolatussa vedessä. Paista lihasuikaleet pannulla ja lisää herneenpalot ja kerma. Mausta ja hauduttele hetki. Tarjoile tuoreeltaan parmesanin kera.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Keräilin herneitä näin loppukesästä ja mietin että mitä teen herneenpaloista.. Googletin hetken ja löytyikin tää sun resepti.. Ei tän kummempaa valmistusta tarvi ku lämmittää hetken soosin seassa.. Kiitos loistavasta vinkistä, taidan toteuttaa tämän tänään. Herneistä ja porkkanan vihreistä osista ja persiljasta teen jonkinmoista salaattia vielä.

  • Jenni sanoo:

    Herneenpalkoja ei tosiaan tarvitse kuin pyöräyttää esim valkosipuliöljyssä pannulla ja lisätä ne vaikka pastan tai salaatin joukkoon. Mitä tuoreempia herneitä sitä parempia tietysti. Lisään usein pelkkiä tuoreita herneitä pastaan myös ilman niitä palkoja. Viimeksi Nirso teki sen lempparia herne-pekoni pastaa; herneitä, pekonia, valkosipulia, chiliä, oliiviöljyä, ruokalusikallinen valkoviinietikkaa (tai valkoviiniä), pastaa, parmesaania ja voila!

Jätä kommentti