Skip to main content

Mulla on paha tapa selailla ruokakaupan lehtihyllystä kevyitä reseptivinkkejä ilmaiseksi ja jättää sitten lehti hyllyyn. Toisaalta en ehkä ole oikeaa kohderyhmää ”101 jumppaliikettä TV:n ääressä” tai ”Marjo -20 kg” artikkeleille mutta reseptit kelpaavat. KG-lehdestä tämäkin, yksinkertaistettu tosin.

Vuohenjuusto-kasviskeitto (4 hlö)

3 porkkanaa
1 bataatti
2 jauhoista perunaa
1 keltasipuli
1 kasvisliemikuutio
100 g pehmeää vuohenjuustoa (20 %)
suolaa
pippuria

yrttejä

vettä

Keitä pilkotut juurekset kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kunnes ovat pehmenneet. Soseuta ja sulata vuohenjuusto joukkoon. Mausta.

Alkuperäisessä ohjeessa oli 11 % juustoa, mutta käytin 20 % kun sellainen jämäpala löytyi valmiiksi jääkaapista. Jostain syystä juusto suli keittoon huonosti ja jäi hieman kokkareiseksi. Olin polkenut päivällä lähemmäs 40 km joten heitin sekaan vielä jämäköittämään raejuustoa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

Jätä kommentti