SOSIAALISTA SYÖMISTÄ

Pitkästä aikaa vietin iltaa itsekseni ja huomasin miten heti ruoanlaitto tuntui jotenkin vaivalta eikä mikään tuntunut maistuvan. Nirson seurassa syön aina hyvällä ruokahalulla, inspiroidun ruoanlaitosta, katan pöydän kauniisti ja tämä ei tunnu mitenkään vaivalta vaan teen sen mielelläni. Itsekseni olen heti rappiolla. Muistan kuinka viimeksi yksinollessani ostin einesruokaa (siis mähän en koskaan osta eineksiä), siideriä (siis mähän juon vaan viinejä) ja röhnötin sohvalla loppuillan (siis mähän tuskin katon telkkaria). Nyt pakotin itseni tekemään edes pikkuruisen herkkusienisalaatin. Okei, ostin lisäksi yhden grillatun kanankoiven valmistiskistä.


Herkkusienisalaatti (1 hlö)

1 tomaatti
2 jumboherkkusientä
nippu rucolaa
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Salaatti on muuten kylmä, mutta herkkusienet käytin teflonpannulla pikaisesti.

6 kommenttia

 1. Liina 27.08.2008

  NIIN tuttua. okei, yleensä ostan kyllä viintä aina 😀kerran olen saanut tehtyä vastaavan ryhtiliikkeen. silloin tein pastanjauhajien pohjois-afrikkalaisia kasviksia ja elin terveellisesti – töllön ääressä.salaatti näyttää ihanalta. voisinkin tehdä sitä tänään kun oon kipeä.

  Vastaa
 2. Jenni 27.08.2008

  No hö, paranehan pian. Mulla tuntuu kurkussa pientä flunssan poikasta, mutta ehkä se lähtisi noilla sun eksoottisilla curry-korianteri-chili keitoksilla!Juuri muutama päivä sitten totesin etten ole olleenkaan ryhdistäytynyt Aasialaisessa keittiössä ja jotenkin se on ihan hakusessa. Masan Tikkaa osaan tehdä..eiku 😉– Jenni liemessä

  Vastaa
 3. oliivia 27.08.2008

  Hih, miten toi onkin oikeesti niin totta…nimimerkillä useampaan kertaan makkaraperunoita syönyt 😉Itselleen ei oikeen jaksais olevinaan laittaa mitään, mistähän ihmeestä sekin johtuu? Tässähän on nyt sitten hyvä resepti seuraavaa tilannetta varten, tried & true.

  Vastaa
 4. Henna 29.08.2008

  Sama homma, yksin ei jaksa panostaa ruokaan, mutta toisen puoliskon ollessa kotona kokkaillaan vaikka mitä. 🙂Ihan superhyvän näköinen salaatti, pitää ehdottomasti joskus kokeilla!Lettupannun Henna

  Vastaa
 5. Jenni 02.09.2008

  Henna, suo anteeksi, linkitin blogisi vasta nyt suosikkiblogilistaani. Listaa ei aina huomaa päivitellä.Yritin löytää meiliosoitettasi, olisi ihan asiaakin 😉 No, menen huhuilemaan sinne teitin puolelle.– Jenni liemessä

  Vastaa
 6. Nelle 05.12.2008

  mulla on ihan sama. mun avikadosalaatti oli just tämmönen – pakotin itseni tekeen jotain järkevää etten syö vaan toastia tms. Joskus tosin sitten kun olen yksin kotona ostan semmosia juttuja mitä en koskaan muuten syö niinkuin valmiin maksalaatikon.. tai viimeksi pirkan cheddarjalopenoja tms pakkasesta. 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *