Skip to main content
Uusin sosiaalipornon muoto ruokablogimaailmassa on sen kaikkein pyhimmän paljastaminen: keittiön. Kävin heti läpi kaikki blogit joissa oli raotettu ovea: Sillä Sipuli, Pastanjauhantaa, Bellavanilla, Kulinaarinmuruja, Vilijaanan blogi, Kirsin keittiö, Monkeyfood, Melykylä, Mutukokkausta, ja Avoimien Ovien äiti Kurpitsamoska.

Liemessä-blogin keittiöfasiliteetit elävät murrosaikaa. Asunto ollaan myymässä ja nyt on uusi hakusessa. Asuntonäyttöjen takia keittiökuvat ovat jokseenkin kliinisiä. Tuohon pitää vielä kuvitella ruisleivänmuruset lattialla, ylitsetursuava roskis, rivi keittiölaitteita ysäriltä, tiskipino ja yleistä krääsää. Sitten vasta oltaisiin lähempänä totuutta.

Nelisen vuotta tämä keittiö on palvellut meitä. Täältä tämäkin blogi on lähtenyt ja yleensäkin innostus kokkaamiseen.

Mistä tykkään keittiössämme:

* Iso
* Paljon säilytystilaa
* Tiskikone

Vielä on matkaa unelmakeittiöön:

* Kaakelit ’mammamaiset’
* Haluaisin avokeittiön yhdistettynä olohuoneeseen

Sisustus on vähän Hemtex mut itsepähän sisustin. Uuteen asuntoon haluaisin joko puisen vanhan pöydän tai vaihtoehtoisesti tosi modernin. Ikean lasipöytä saa lähteä. Jääkaapissa roikkuu muistitaulu johon kirjoitamme kauppalistoja tai imeliä viestejä toisillemme.

Tänään aloin tyhjentää keittiön kaappeja kaiken maailman puteleista. Osa oli harmillisesti mennyt vanhaksikin kuten kilo pistaasipähkinöitä. Tälläinen kasa pitäisi saada tuhottua ennen muuttoa: muroja, mysliä, säilykkeitä, papuja, suklaata, omenasnackejä, couscousia, pastaa, hernaria, pähkinäpatukoita, brownie mix, näkkäreitä… Huh huh!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • ekku sanoo:

    Nätti keittiö.Ja oon määkin avannu keittiöni =) http://ekku32.vuodatus.net/

  • Krisu sanoo:

    Iso hieno keittiö. Toivottavasti uusikin on toiveiden mukainen. 🙂 (Miten niin tänne blogiin ei voi jättää kommenttia kuin bloggerilaiset? Nyt tuo minun nimeni linkittyy vanhaan bloggerissa olevaan Melukylään, vaikka olen jo hyvän aikaa melunnut wordpressissä : http://krisuh.wordpress.com )

  • Jenni sanoo:

    Krisu, hei, olet aloittamassa ruokablogin uraa. Siitä se urkenaa 🙂Tuosta kommentoinnista. Jossain vaiheessa rajattiin kommentointioikeuksia spämmäyksen takia. Niitä voisi taas kokeilla vapauttaa…Ekku,Sori, listasta varmasti uupui avoimia ovia ja niitä on varmaan jo tullut lisääkin kulovalkean lailla. Kodikasta teillä ja tuo kaappitilan puute on varmaan suhteellista. _Ikinä_ ei ole tarpeeksi!

Jätä kommentti