ALWAYS REMEMBER SPIAZZO

Yksi ehkä hämmentävimmistä kokemuksista Italian matkalla oli Spiazzon kylä ja keskellä-ei-mitään sijaitseva Michelin tähden ravintola-hotelli Mezzosoldo. En halua paljastaa liikaa, mutta sen voin sanoa että menkää sinne. Hämmentävin, paras ja halvin ravintolakokemus reissullamme.

Arki-illan ateria syntyi alitajuisesti mutta muistutti minua Mezzosoldon sanoisinko erikoisesta ja vihreästä tunnelmasta.


Spiazzo-rullat (4 hlö)

400 g Naturel-kanasuikaleita
Pinaattia
Rucolaa
1 pkt fetaa
1 avokado
2 dl ohraryynejä
Oliiviöljyä
8 kpl fajitaslettuja

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

2 kommenttia

  1. Mika 05.09.2008

    Kiitokset hyvästä ruokablogista. Ensi kesän Piemonten reissun yhteydessä on tarkoitus lentää Milanoon. Silloin tuo Mezzosoldon salaperäisyys voisi aueta. Nettisivuilta italiaa hallitsematon ei paljon viisastu.Mainio arki-illan ateria. Sai taas käyttöä kesäretkiltä hihaan tarttuneille Rapion Myllyn ohrahelmille.

    Vastaa
  2. Jenni 06.09.2008

    No oleppa hyvä!Alunperin löysimme Mezzosoldon La Guida Michelin Italia:sta ja ihmettelimme miten keskellä ei mitään voi olla yhden tähden ravintola. Nettisivut eivät tosiaan kertoneet mitään. Pakkohan siitä oli mennä ottamaan selvää!Spiazzo on pohjoiseen päin, joten jonkin matkaa Milanosta. Jos olette menossa Gardalle heilumaan ja aikaa on niin silloin tuon voisi yhdistääkin. Suosittelen hankkimaan tuon Mikkelin oppaan vaikka sekin on Italiaksi 😉 ja kyselemään paikallisilta. Sen avulla säästyi paljon aikaa ja hermoja. Parasta oli tietysti se että suosituksiin ei tarvinnut koskaan pettyä. Oppaassa on eri hintaisia paikkoja ja monessa saa lounaan varsin kohtuullisesti. Tosiaan tämä Mezzosoldo oli ainoa tähtipaikka jossa käytiin ja reissun halvin illallinen 😀Muutenkin maaseudulla oli puolet halvempaa kuin Gardalla ja Veronassa.Hyvää reissua! Meitä jäi myös hotsittamaan tuo Italia. Juustotilat jäi näkemättä ja vielä on viinejä juomatta…– Jenni liemessä

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *