HEDELMÄLLISTÄ KESÄÄ!

Palaveripossulle tai taukotilan pullalle löytyy kyllä vaihtoehtoja jos työpaikalla on innostusta ja halua etsiä niitä. Toimistopäällikön työssäni huolehdin myös kokousjärjestelyistä ja pullien sijaan tarjoilinkin esimerkiksi laadukkaat sämpylät, hedelmäkorin ja pähkinöitä. Suun saa makeaksi pienemmällä keksilläkin.


Mr. Fruit toimittaa valmiita hedelmälajitelmia myös työpaikoille. Sain näytteen Basic-lajitelmasta. Hedelmät olivat tullessaan tuoreita ja juuri sopivan kypsiä. Otin laatikon hedelmäkoriksi ja täytyy myöntää että hedelmien syönti on vain lisääntynyt. Kori näyttää kivemmalta täynnä ja kyllähän niitä tulee sitten syötyäkin runsaasti kun ovat esillä näyttävästi.

Eilen piti viettää Minin 0-vuotis synttäreitä, mutta päivänsankari loisti poissaolollaan. Vielä odotellaan, mutta ensi viikolla sitten viimeistään tavataan uusi perheenjäsenemme 🙂 Hedelmällistä kesää kaikille!

4 kommenttia

 1. Anzku 27.06.2009

  Onnea tulevaan minin kans! 🙂

  Vastaa
 2. Haarukka 28.06.2009

  Toi on muuten tosi totta. Mikähän siinä onkin, että sitä pullaa vielä niin taajaan tarjotaan, ja vielä ainoana vaihtoehtona?

  Vastaa
 3. Nelle 29.06.2009

  mä olen ihan samaa mieltä että hedelmiä tulee syötyä paremmin kun niitä on kotona. Sitten kun meinaavat mennä pahaksi niin on vaan pakko keksiä niille jotain käyttöä 🙂

  Vastaa
 4. Eetu 29.06.2009

  Meille tulee myöskin duuniin hedelmäbokseja joka arkiviikko kerran tai pari. Välittäjälafkana toimii Fruitbox (http://www.fruitbox.fi) ja on kyllä pelannut siinä määrin hyvin ettei noista eristä kyllä jää pyörimään yhtään ylimääräistä laatikon pohjille. Oikeen tuoreita ja maukkaita hedelmiä. Ei ainakaan itsellä tulis muuten syötyä kun ei tuu ostettua kaupasta liiemmälti.

  Eetu
  Blog – timanttista siirappia
  http://www.whodat.biz

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *