Skip to main content

Liemessä-blogi siirtyi nykyaikaan ja löytyy nyt Facebookista. Käypä siis liittymässä Liemessä-faniksi! Muutama päivä sitten tein myös uuden bannerin luovuudenpuuskassa. Nyt on muutoinkin hyvä kehityskeskustelun paikka eli kehitysideoita otetaan vastaan…

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  Hei Jenni,
  blogin uusi ilme on ihana 🙂
  -vakkarilukija-Reetta

 • Yaelian sanoo:

  Tosi kiva ilme nyt blogilla!

 • Nelle sanoo:

  Tosi raikas ja ihku banneri! Mä olen joskus miettinyt että linkkivärinä vihreä erpttuu vähän heikosti, välillä on vaikea lukea vihreää tekstiä… Mitäs jos linkit olisivat tummanruskeita kuten kuvasa olevan tytön (sinun?) mekko 🙂 Tummansininenkin voisi käydä?

 • Nelle sanoo:

  erottuu siis 😉

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Nelle. Sitä tulee lopulta niin sokeaksi omille tekemisille. Jotenkin tuo tummanruskea kuulostaa kivalle. Kokeilemalla se selviää 🙂

  Jenni

Jätä kommentti