Skip to main content

Iso kiitos kaikille vastanneille! Painoithan muuten ”Valmis!” painiketta? Muuten vastauksesi ei rekisteröidy. Haluaisin kovasti kuulla miten voisin kehittää blogiani ja mitkä aiheet kiinnostavat eniten. Vastatkaa kyselyyn jotta saan tiedot tilastoitua mutta toki saa kommentoidakin 🙂

Tuo Aitoa ruokaa on kyllä aika paha opus. Olen lukenut vasta alle 100 sivua ja jo nyt huomaan viettäväni kaupassa kaksi kertaa enemmän aikaa lukemassa purkkien kyljistä tuoteselosteita. Suosittelen kirjaa luettavaksi. Jokainen tekee sen pohjalta omat johtopäätöksensä mutta ainakin omalla kohdalla se on vahvistanut ruuan aitouden ja terveellisyyden peräänkuuluttamista. Jos luen omia postauksiani kolmen vuoden takaa niin jotain on muuttunut. En tiedä oletko sinä huomannut mutta rasvakeskustelun ja varmasti myös uuden parisuhteen myötä kevyttuotteet ovat jääneet pois. En silti paina yhtään enempää vaikka syön jopa enemmän. Edelleen terveellisesti mutta ehkä aidommin. Kermaa ja voita ei edelleenkään löydy päivittäisestä ruokavaliosta mutta silloin kun se on välttämätöntä niin käytän aitoa tavaraa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

 • Sam sanoo:

  Vain kolmen kiinnostavimman asian valinta ei kerro koko totuutta, koska Liemessä on niin paljon enemmän. Ruokablogeilta odotan eniten reseptejä ja reseptejä kokeilemaan houkuttelevia kuvia, mutta yksi piirre, joka erottaa Liemessä-blogin useista muista, on juuri kaikki ravintolakokemukset, ruoka-asiat ja omakohtaiset tekstit blogi-merkinnöissä pelkän kuvan ja reseptin sijaan.

  Ja onhan se kiva lukea ja nähdä bloggaajasta ja hänen elämästään muutakin kuin rakkaimman kattilan pohja kinuskin peitossa 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Sam palautteesta. Olin vielä niin 'newbie' tässä tutkijan hommassa. Yllättävän vaikeeta oli kasata muutama yksinkertainen kysymys kaavakkeeseen ja silti huomaan että siellä noita sudenkuoppia on.

  Reseptit ovat varmasti tärkein asia ja itseään on välillä hyvä muistuttaa siitä ettei oleellisin hautaudu kaiken muun alle. Esimerkiksi tiedotteita ja tuotenäytteitä tulee aika hurjasti.

  Kiva kuulla että jaksat kuunnella mun jupinoita aiheen vierestäkin 🙂

Jätä kommentti