Skip to main content

Tehdessä ruokavalion inventaariota on hyvä huomata sen lisäksi mitä syö niin mitä juo. Ei auta nieleskellä höyrytettyjä vihanneksia jos huuhdot ne alas kokiksella tai energiajuomalla. Mietin nyt rehellisesti omaa päivääni: aamulla cafe latte sinisestä Moakista, lounaaksi kevytmaitoa, päivällä vesipullo tien päällä, iltapäivästä perussumppi, illallisella viinilasillinen Chiantia, ja iltapalalla teetä.

Arabian vanha teepannu on kirppislöytö.


Lähtisiköhän makeannälkä lakritsateellä?

Usein iltaisin jos tekee mieli mussuttaa jotain otan kupin teetä. Aloitin teellä hifistelyn jo viime kesänä kun bongasin herkun Arabian teekannun kirppikseltä. Enää puuttuu laadukas tee ja välineet. Teehifistelijöiden oma nettikauppa Bello myy vaihtoehtoja Liptonille; parempaa pussiteetä, erikois teelaatuja, välineitä ja jopa teen kanssa nautittavia makeisia. Tältä istumalta voisin tilata ainakin luxuskaakaota Nirsolle, Clipper Indian Chaita iltateeksi ja vängän kuuloista vihreä tee – suklaata herkutteluun.

Olen töissä miesvoittoisessa firmassa (olen ainoa nainen) ja jopa insinöörit vaativat Clipperiä juodakseen. Yksi jopa hauduttelee omat teet argentiinalaisessa matekupissa. Empiirisen tutkimuksen perusteella voidaan siis todeta että teekulttuuri on lyönyt itsensä läpi Suomessakin.


Bello-nettikauppa on ensimmäinen virallinen Liemessä-blogin yhteistyökumppani josta olen todella ylpeä ja innoissani. Bellolla on muuten menossa myös syyskilpailu. Yhdellä klikkauksella voit voittaa itsellesi uuden iPod Nanon! Osallistumisaikaa on 15.12.2010 asti.


Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • Anonyymi sanoo:

    Teenlipittäjän arkinautintoihin suosittelen ehdottomasti Tefalin Magic Tea -teenkeitintä. Hauduttaa teen oikeassa lämpötilassa kierrättämällä veden suodattimen läpi, purut (tai pussit) pysyvät siististi suodattimessa ja kitkerää teenautintoa ei tarvi pelätä. Miinusta siitä että keitintä huuhdellessa täytyy varoa sähköosia, mutta muuten todella helppokäyttöinen ja mahtava laite.

  • Jenni sanoo:

    Kiitos vinkistä! Tuo Tefalin keitin on niin modernin ja sähäkän näköinen verrattuna omaan retropannuuni. Ja varmasti käytännöllinen. Todennäköisesti uudella teknologialla tekee parempaa jälkeäkin. Oma retropannuni onkin enemmän fiilisjuttu 🙂

  • Anonyymi sanoo:

    No mutta niinhän se onkin että jokaiselle tilanteelle oma juttunsa ja retroilua rauhallisiin hetkiin! 🙂

Jätä kommentti