ANTI AGING – RUOKAVALIO

Palstani NuoriLääkäri-lehdessä käsitteli viimeksi Angi aging – ruokavaliota. Artikkelin viimeinen kappale kiteyttää aika hyvin tuntemukseni kyseisestä dieetistä: “Kirjoitin tämän artikkelin päivän päätteeksi pistävä nälkä vatsassani. Taidan mieluummin kuolla etuajassa kuin nälkäisenä”.

Quinoa-kanasalaatti reseptini on sinällään ihan käyttökelpoinen. Lisäisin ehkä siihen kuitenkin rasvaisemman kermaviili- tai majoneesikastikkeen. Lue juttu klikkaamalla kuvaa isommaksi!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

5 kommenttia

 1. Anonyymi 20.04.2012

  Nam! täällä tuli heti mielihaluja tuohon salaattiin ja ihanaan, yrttiseen kermaviilikastikkeeseen 🙂 täytyypä pistää to cook-listalle tämäkin.

  annemi

  http://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousness

  Vastaa
 2. Jenni 20.04.2012

  Salaatti oli tosiaan muuten hyvää mutta kyllä ruuassa pitää vähän rasvaa olla 🙂 Kesää kohden tosin ruokavalio tuppaa keventyä itsestään, ja ruokaisat salaatit maistuvat.

  Onko sinullakin loputon cook-lista? Hauskinta on että eihän sitä ikinä pääse loppuun kun aina putkahtelee uusia mielenkiintoisia reseptejä 😀

  Vastaa
 3. Tusla 20.04.2012

  Ilman rasvaa nyt ei vaan pärjää ja osa aromiaineistahan on rasvaliukoisia, kuten osa ravintoaineistakin. 🙂

  Mun to cook-lista on aika loputon. Pitäisköhän laittaa se tuonne blogiin näkyville, jos vaikka alkaisi sitten kummasti lyhenemään. Elämä lyhyt – paljon kokattavaa!

  Vastaa
 4. Heleen 20.04.2012

  Luin just ihan paperiversiona. Tuo “persoonallinen ominaispaino” on ihan järkeenkäypä. Perusterveenä naisena painon tarkkailun syyt kyllä on olleet muut kuin iän pidentäminen, kaipa sitäkin pitäisi jo miettiä:).
  Itse aika usein pärjään ilman kastikkeita, jos on joku maukas suolaa sisältävä komponentti salaatissa.
  Löytyi tuosta lisää syitä syödä kvinoaa.

  Vastaa
 5. Jenni 20.04.2012

  Joo, lista on hyvä idea! “100 foods to cook before I die”

  Kiva, edes mä en ole nähnyt vielä paperiversiota 🙂 Ominaispaino on mustakin ihan loogista, tosin ei ehkä se että painon pitäisi olla 10-25 % sen ominaispainon alle. Nää.

  Syön salaatin aika usein ihan vain öljypohjaisen kastikkeen kanssa, mutta se vaatii salaattien hyvät ja maistuvat raaka-aineet ettei sitä makua tarvitse enää tuoda kastikkeella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *