Skip to main content

Palstani NuoriLääkäri-lehdessä käsitteli viimeksi Angi aging – ruokavaliota. Artikkelin viimeinen kappale kiteyttää aika hyvin tuntemukseni kyseisestä dieetistä: ”Kirjoitin tämän artikkelin päivän päätteeksi pistävä nälkä vatsassani. Taidan mieluummin kuolla etuajassa kuin nälkäisenä”.

Quinoa-kanasalaatti reseptini on sinällään ihan käyttökelpoinen. Lisäisin ehkä siihen kuitenkin rasvaisemman kermaviili- tai majoneesikastikkeen. Lue juttu klikkaamalla kuvaa isommaksi!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  Nam! täällä tuli heti mielihaluja tuohon salaattiin ja ihanaan, yrttiseen kermaviilikastikkeeseen 🙂 täytyypä pistää to cook-listalle tämäkin.

  annemi

  http://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousness

 • Jenni sanoo:

  Salaatti oli tosiaan muuten hyvää mutta kyllä ruuassa pitää vähän rasvaa olla 🙂 Kesää kohden tosin ruokavalio tuppaa keventyä itsestään, ja ruokaisat salaatit maistuvat.

  Onko sinullakin loputon cook-lista? Hauskinta on että eihän sitä ikinä pääse loppuun kun aina putkahtelee uusia mielenkiintoisia reseptejä 😀

 • Tusla sanoo:

  Ilman rasvaa nyt ei vaan pärjää ja osa aromiaineistahan on rasvaliukoisia, kuten osa ravintoaineistakin. 🙂

  Mun to cook-lista on aika loputon. Pitäisköhän laittaa se tuonne blogiin näkyville, jos vaikka alkaisi sitten kummasti lyhenemään. Elämä lyhyt – paljon kokattavaa!

 • Heleen sanoo:

  Luin just ihan paperiversiona. Tuo ”persoonallinen ominaispaino” on ihan järkeenkäypä. Perusterveenä naisena painon tarkkailun syyt kyllä on olleet muut kuin iän pidentäminen, kaipa sitäkin pitäisi jo miettiä:).
  Itse aika usein pärjään ilman kastikkeita, jos on joku maukas suolaa sisältävä komponentti salaatissa.
  Löytyi tuosta lisää syitä syödä kvinoaa.

 • Jenni sanoo:

  Joo, lista on hyvä idea! ”100 foods to cook before I die”

  Kiva, edes mä en ole nähnyt vielä paperiversiota 🙂 Ominaispaino on mustakin ihan loogista, tosin ei ehkä se että painon pitäisi olla 10-25 % sen ominaispainon alle. Nää.

  Syön salaatin aika usein ihan vain öljypohjaisen kastikkeen kanssa, mutta se vaatii salaattien hyvät ja maistuvat raaka-aineet ettei sitä makua tarvitse enää tuoda kastikkeella.

Jätä kommentti