MARENGIT

Tähän väliin pieni kuvapostaus. Suloiset jättimarengit ja kevätvalo inspiroivat kuvaamaan. Marenkien ohje osoitteessa valioreseptit.fi.

Ostin muuten tänään liput Taste of Helsinki ruokafestivaaleille 14-17.6. Tapahtuma ehti jo olla vastatuulessa, mutta nyt ilmeisesti näyttää siltä että kaupunkikin haluaa tukea toimillaan suomalaista ruokakulttuuria. Toivottavasti näemme tapahtumassa, ja nautimme Suomen parhaiden ravintoloiden antimista kauniissa kesäillassa 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

4 kommenttia

 1. Hannele 18.04.2012

  Wau, Jenni! Suloisia kuvia! Nam.

  Hienoa, että Taste of Helsinki sai uutta tuulta siipiinsä – hyvä Hki! Ehdottomasti lennähdän tuolloin etelään. Juhannusviikonloppuna samainen tapahtuma järjestetään Lontoossa. Päätin venyttää vähän työmatkaa, että pääsen makuilemaan sinnekin. Mahtista!

  Vastaa
 2. Heleen 18.04.2012

  Aivan mahtavat kuvat taasen, tämä värimaailma kolahti erityisesti!
  Pitäisiköhän koettaa päästä tuonne Tasteihin…

  Vastaa
 3. Hovkonditorn 19.04.2012

  Hienot kuvat!

  Vastaa
 4. Jenni 19.04.2012

  Kiitos kommenteista! Ruuastakin voi inspiroitua niin paljon.

  Hannele, mahtavaa että pääset osallistumaan myös Lontoon tapahtumaan. Kai kuulemme siitä sitten blogissa? 🙂 Lontoossa tapahtumaa on käsittääkseni järjestetty jo aikaisemmin, ja kyseessä on varmasti aika huikean kokoluokan tapahtuma.

  Heleen, pitää koettaa 🙂 Liput kustantavat 24 € + toimituskulut. Päälle ravintolat veloittavat annoksista, mutta hintataso on huokea. Eli kyllähän se jotain maksaa, mutta tämä on mielestäni ainutlaatuinen tilaisuus koota menu eri huippuravintoloiden ruuista. On kai sitä huonompiakin tapoja viettää kesäiltaa ja tuhlata rahansa 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *