Skip to main content
ruokakuvauskurssi Salossa

Viime viikolla hidastin elĂ€mÀÀ – ja somea. Otin neljĂ€ pĂ€ivÀÀ vain itselleni ja keskityin jokaisella solullani ruokavalokuvauksen, stailauksen, videokuvauksen ja editoinnin saloihin. Finland Cosy Retreat ruokakuvauskurssi jĂ€rjestettiin Suomen Salossa. Ruokakuvauskurssin jĂ€rjesti kaksi ihailemaani supernaista: Suomen oma vahvuus ja estetiikan mestari Viola Virtamo sekĂ€ ruokavalokuvauksen superstara ja vaikuttaja The Little Plantation -kanavien Kimberly Espinel Englannista.

ruokavideokuvaus kurssi
Mieli lepÀsi Salon merenrantatalon maisemissa

Next level ruokavideokuvausta

Takanani on yli vuosikymmen ruokakuvausta, mutta tĂ€ssĂ€ lajissa ei ole koskaan valmis. Somen myötĂ€ ruokakuvauksen kenttĂ€ on vain monipuolistunut ja nopeutunut. PitĂ€isi hallita mahdottoman monta osa-aluetta reseptien suunnittelusta ruokastailaukseen, valokuvauksesta videokuvaukseen ja editointiin. Tai en tiedĂ€ pitÀÀkö, mutta haluan! Ruokakuvauskurssilta odotin erityisesti videokuvausta ja videoeditoinnin opetusta. Haluan nostaa videokuvaukseni seuraavalle tasolle ja ylipÀÀnsĂ€ uuden oppiminen on aina kiehtovaa. Se on se homman suola, jolla jaksaa vuodesta tai jopa vuosikymmenestĂ€ toiseen. Bloggaajan ja ammattisomettajan arki ”behind the scenes” on sitĂ€paitsi aika yksinĂ€istĂ€ puurtamista. TĂ€llĂ€isen kurssin suurin arvo liittyykin muiden samanmielisten ihmisten tapaamiseen ja inspiroitumiseen. Osallistujat suhtautuvat ruokakuvaukseen samalla intohimolla. SitĂ€ tuntee kuuluvansa samaan hurahtaneeseen joukkoon 😁 Suosittelen laittamaan seuraavat leidit seurantaan:

@violaminerva
@thelittleplantation
@moncafeblog
@mrs.barnes
@saagakitchen
@hellanjaviinilasinvÀlissÀ
@victoria.giannara_photography
@lets_bakeitsimple

ruoka valokuvaus
Tervetuliaislahjat odottivat osallistujia: Anno-pyyhe, kotimaisen Niki Newd brÀndin tuoreita ihonhoitotuotteita , muistikirja ja pieni keramiikkakippo.
valokuvauskurssi
Tervetuliaisillallinen jÀrjestettiin Violan tunnelmallisella mökillÀ

Tervetuliaisillallinen sireenien alla

Lopuksi vielĂ€ tunnelmapaloja Violan hĂ€nen mökilleen kattamasta satumaisen kauniista tervetuliaisillallisesta. Julkaisen tĂ€llĂ€ viikolla lisÀÀ hetkiĂ€ kurssilta @liemessa Instagramissa. Kovalevyni huutaa hoosiannaa kaikista kurssilla otetuista videopĂ€tkistĂ€. Tavoite on kursia niistĂ€ vielĂ€ kasaan muutama Instagram Reels-video ja samalla ottaa uudet opit kĂ€yttöön Premier Pro-ohjelmalla. NĂ€iden osalta en odottaisi nopeaa julkaisuaikataulua 😅 Kurssin jĂ€lkeen ostoslistalle pÀÀtyi myös uusi ja paremmin videokuvaukseen soveltuva jĂ€rjestelmĂ€kamera. Olisi mahtavaa jos kamera kuvaisi 4K liikkuvaa kuvaa, slow motion videota, kameraa voisi etĂ€ohjata puhelinapplikaatiolla, kameran nĂ€yttö kÀÀntyisi ja mitĂ€hĂ€n vielĂ€…ah, tracking auto focus eli kamera tarkentaisi kohteeseen liikkuvassa kuvassa. Selvitystyö kameran osalta on vasta alussa, joten vinkkejĂ€ otetaan vastaan!

ruokakuvaus
Sireenit tuoksuivat kesÀillassa
valokuvaus kattaus sisustus
Viola on valokuvauksen ohella tunnelman luomisen mestari
ruokakuvaus
Kimberly laittaa ruokia esille. Etualalla ehkÀ kaunein koskaan syömÀni lohi!
valokuvauskurssi
kesÀ kattaus
ruokavalokuvaus kurssi
ruokakuvauskurssi
Raparperi aiheutti ihastusta ja ihmetystÀ ulkomaisissa osallistujissa
LiemessÀ? PÀivittÀistÀ vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

JÀtÀ kommentti