Skip to main content
Kuorruta kevään ja kesän juhlat sokerilla! Yllätä vieraasi ihastuttavilla amerikkalaisilla herkuilla. Kuvittele suklaakakku. Pyörittele siitä pieniä palloja ja kuorruta suklaalla. Kyllä vain, cake pops on juuri niin hyvää kuin miltä se kuulostaakin. Harvoin Minin suusta kuulee ruokapöydässä niin innostuneita riemunkiljahduksia kuin nähtyään cake popsitCake pops olivat minun ja Nirsonkin ehdottomat suosikit. Toinen todellinen yllättäjä oli itsetehty vanilja-vadelmäjäätelö. Tänä kesänä jäätelötehtaamme kokeilee varmasti montaa variaatiota tähän vaniljapohjaan.
Minussa ei ole kondiittorin vikaa, joten voin vakuuttaa että nämä herkut onnistuvat ensikertalaiseltakin. Tarvitset vain makeanhimon, ja mielellään sähkövatkaimen sekä pursottimen. Puhuakseni ihan totta, ostin elämäni ensimmäisen sähkövatkaimen tehdäkseni tämän jutun. Halusin haastaa itseni epämukavuusalueelle, ja voi sitä onnistumisen tunnetta kun haukkasin ensimmäisen cake popsin suuhuni. Ja toisen. Ja kolmannen…

Artikkelini kevään ja kesän juhlien trendikkäimmistä tarjottavista ja reseptit osoitteessa Valioreseptit.fi!
Cake Pops oli Nirson suosikki sokerisesta ulkonäöstä huolimatta – lapsille ja lapsenmielisille 🙂

Kahviloista tutut suklaiset jättimarengit inspiroivat kuvaamaan. Lisäkuvia tulossa…

Itsetehty vadelma-vaniljajäätelö valmistettiin omassa jäätelötehtaassa ilman jäätelökonetta.
Whoopie pies – very american – very sweet.

Vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja ja kuohuviiniä – reseptisi Vappuun!
Valio – Liemessä pääyhteistyökumppani

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

Jätä kommentti