Skip to main content

Ravintola Murulla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni. Murun pojat nimittäin vastasivat kaksi vuotta sitten häidemme tarjoiluista. Nyt Muru laskeutuu entiseen kotikaupunkiini Lohjalle ja vieläpä hääpäivämme tienoilla. Ja kyllä, laskeutuu. Kahden viikon ajan 10-24.9 Muru tarjoilee ruokiaan kaivosravintola-hengessä 80 metriä maan pinnan alapuolella Tytyrin kaivoksessa. No jos Lohjalla kerrankin tapahtuu jotain ruokarintamalla niin onhan se nähtävä!

Naisten tulisi huomioida juhlakampausta väkertäessä että kaivoksessa liikkuessa pidetään kypärää. Ravintolassa voi olla ilman. Vilukissoille on tarjolla päällystakkeja. Yritän tässä juuri pähkäillä mitä ihmettä sitä laittaa päälle kaivokseen 2-vuotis hääpäivänä. Hinta 128 € sisältää bussikuljetuksen Helsingistä, ruuat, juomat ja ohjelman. Lisätietoja ja varaukset WDC:n sivuilta. Kattauksissa näytti vielä olevan tilaa.

Henry Allen kokkailee keittiössämme hääruokia.
Kuva: Arto Ketola

Häidemme aikaan 1-vuotias Mini hotki Samuil Angelovin tarjoilemia pororullia.
Kuva: Arto Ketola

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti