Skip to main content

En ole kovinkaan pullantuoksuinen kotiäiti, joten otsikko saattaa aiheuttaa pientä epäilystä. Kuvassa näkyvä korvapuustikin on anoppini tekosia. Nyt onkin nimittäin niin että maaliskuussa saamme uuden perheenjäsenen. Mini on jo listannut nimiehdotuksia uudelle tulokkaalle; mm. herra Simpukka ja anoppini nimi. Laitamme ne harkintaan, mutta sillä välin työnimi ja bloginimi tulee olemaan Milli. Milliä odotetaan saapuvaksi maaliskuun hujakoilla.

Sen lisäksi että pyöritän muutamaa yritystä, blogia ja työstän ruokakirjaa niin teen sen kaiken raskaana 🙂 Onneksi olen voinut tosi hyvin. Blogi elää omaa elämäänsä niinkuin tähänkin asti, mutta varmasti ensi keväänä vauva-arki näkyy jotenkin myös ruokapöydässä. Jos nyt yritän selvitä arjesta 20-minuutin arkiresepteillä niin ensi keväänä lähestytään varmaan 5–10 minuuttia 😉

<

Uutisen kuuli ensimmäisenä Miniltä K-kaupan marjamyyjä, sitten K-kaupan kassat ja vasta sitten isovanhemmat. Ihanaa kun tämä on nyt julkista, ja halusin jakaa suuren uutisen myös heti blogissa. Kaikkien blogissa tai Facebookissa kommentoineiden kesken arvotaan uusi, freesi & aivan ihana Kidd.o lifestyle lehti* joka tuli myyntiin viime viikolla.

*saatu näytenumerona

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

27 Kommenttia

Jätä kommentti