Skip to main content

Vatsassa kurnii. Olen unohtanut lompakon kotiin. Tapaan helmikuussa ilmestyvän kirjani graafikon kahvila Torrefazionessa Aleksanterinkadulla. Torrefazionessa on niin hyvä kahvi että jokainen siellä pidetty palaveri on onnistunut jo vain sen takia. Pummin nolona kahvin ja käymme kirjan ulkoasua läpi. Rakennetta, fontteja, taustoja, kuvia, reseptien kirjoitusasua. ”Ja joo – kukaan jaksa ruokakirjaa jossa on tintattuna reseptiä reseptin perään. Tarvitaan fiiliskuvaa. Tietsä. Näppäset siinä ruokaa tehdessä jos näet jotain kivaa. Raaka-aineita, vähän käsiä. Voishan sustakin olla jotain kuvia.”

Tein viime viikonloppuna työtä käskettyä.

Valmistusvaiheesta. (vispilä Fiskars – saatu blogin kautta)
Fiiliskuvaa keittiöstä.
Kuvausrekvisiittaa ja raaka-aineita.
Rouheeta – antaa elämän jälkien näkyä.
Kotityöasuni. Hmm..näppäsisköhän Nirso musta kuvan nauramassa yksin salaatin kanssa..?

Liemessä telkkarissa

Lisää blogi realityä luvassa huomenna torstaina MTV3 klo 19 uutisissa! Maikkarin kuvausryhmä tosiaan kutsui itsensä ruokabloggaajalle kylään. Siivosin juuri hädissäni keittiötason ja olen varoittanut sohimasta kameralla mihinkään muuhun suuntaan. Ettei totuus vain paljastuisi! 😉

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

 • Nanna sanoo:

  Näytti ihan meiltä, villasukkineen kaikkineen… Nuo Annas pepparkaakut on muuten aivan parhaita, ainoita joita ostan kaupoista.

 • Minna Vuo-Cho sanoo:

  Lohdullista… meidän huusholli ei olekaan ainoa 🙂

 • Blogi reality on parasta 🙂 Yritin juuri siivota meillä tuskanhiki niskassa, ja sain lopputuloksena imurin rikki ja sulakkeen palamaan prosessissa (siistiä ei ehtinyt tulla). Todellakin, on niin lohdullista nähdä ettei muillakaan aina ole sataprosenttisen sliipattua!

 • Katri sanoo:

  Just hyvä! Tuohan se todellisuus yleensä on kun jotain kokkaa ja lapsikin on saatava viihtymään! 😀

 • Outi Rinne sanoo:

  😀 Muuten tuttua, mut legot on vaihtuneet murkkuikäisten puolipitoisien, likaisten ja puhtaiden vaatteiden muodostamaan mylläkkään, oudoista paikoista löytyviin likaisiin astioihin ja homehtuneisiin ompunraatoihin. Mut hyvältä kuulostaa toi graafikon kiinnostus kirjan ulkonäköön jo tässä vaiheessa, siis oikeesti. Aina se ei mene edes noin auvoisesti.

 • Jenni sanoo:

  Nanna, ostin noita Annas pepparkaakkuja ekaa kertaa. Aika iso vaan rasia mutta mikäs niitä mussuttaessa 😀

  Outi, minä ja Nirso huolehditaan vaatekasoista ja likasista sukista ympäri kämppää 🙂

  Heidi – heeh! Tänään tuli tosiaan Maikkarin kuvausryhmä ja yritin imuroida sillä lopputuloksella että imuri alkoi piipata, puhui (!) ja sanoi että jotkut rullat pitää puhdistaa. Siinä kiireessä mitään imuria ehtinyt alkaa avaamaan ja vedin suurimmat ruuan rämmäleet keittiön lattialta rikkalapiolla.

  Katri ja Minna, sama toisinpäin. Lohdullista kuulla että joissain ihmisissä blogi realityni näkeminen ei auheuta kauhistuneita ilmeitä vaan ymmärtäviä nyökytyksiä 🙂

 • Liisa sanoo:

  Ihanaa, kiitos tästä. Sainpahan päivän naurut. Ihan mahtavaa, noi vaan sinne kirjaan niin onpahan elämänmakuinen ja erilainen. Tunnen suurta myötätuntoa, tätä se bloggaajan arki on. Mulla just kakkua kuvatessa 1-vuotias ilmestyi paikalle ja tuhosi kuorrutteen, sen jälkeen italialaista marenkia olikin sohvassa, matossa, kamerassa ja äidin hiuksissa…

 • Jenni sanoo:

  Voi olla että graafikolla menee kahvit vääräänkurkkuun kun isken nuo kuvat sille 🙂

  Mini on jo 4, joten siitä on hetkittäin jo oikeasti apua. Monta kertaa Mini on toiminut kirjaa kuvatessa assarina ja esim. pidellyt heijastinta kun kuvaan. Nirso on nyt lähes yksinhuoltajana viikonloput kun minä olen kirjan kimpussa kun ei se lapsenhoito kovin helppoa tässä samalla ole..

Jätä kommentti