Skip to main content

Jussi on purkissa. Siis ihan oikeasti purkitin juhannuksen. Alunperin suunnittelin tekeväni upean monikerroksisen suklaa-kirsikka juhannuskakun. Kumoessani kakkupohjaa kävi pieni vahinko ja muussasin lopunkin pohjan vähin äänin purkin pohjalle. Mukaan kauhoin kerma-mascarpone vaahtoa, kirsikkahilloa ja tuoreita kirsikoita.

Suomenlinna on osoittautunut inspiroivaksi ympäristöksi. Olen tehnyt iltaisin pitkiä kävelylenkkejä pitkin rantoja ja kuvannut kukkasia (titityy viriviri tööt tööt). Elämänmuutostilanteet ovat mitä parhainta kasvualustaa myös uusille projekteille. Olen jo pitkään halunnut toteuttaa yhden haaveen (jep, niitä riittää). Viikko takaperin siihen tarjoutui tilaisuus kun lapset menivät kerrankin jo kahdeksalta nukkumaan. Mietimme Nirson kanssa mitä teemme kaikella tällä vapaa-ajalla. Koska minulla ei ole aikaa kirjoittaa tätäkään blogia, päätin perustaa toisen. This time, in english. Olen nyt viikon pusaillut öitä uuden blogin parissa. Tein kaiken itse käytännössä googlettamalla ja vähänkö olen ylpeä. Blogissa on vielä paljon viilaamista, mutta elämä on matka eikä blogista tule koskaan varsinaisesti valmista joten päätin avata sen jo yleisölle. Muutenkin tuntuu että kesä on jo ohi ennenkuin blogi aukeaa. En tiedä mihin tämä uusi polku vie ja onko tämä vain tämän kesän mittainen pop-up blogi. Liemessä blogi kuitenkin pysyy edelleen vaikkakin lomailee perinteiseen tapaansa heinäkuussa. Uudessa tai siis toisessa blogissa tulee näkymään kesän aikana Suomenlinnan saarielämää, kukkasia ja toki ruokaakin.


Juhannuskakku purkissa

Ensimäisen blogipostauksen piti siis olla upea kerroskakkupostaus mutta menin sitten mokaaman sen. Ylläri! Sama meno siis jatkuu mutta kieli vaihtuu. For more pictures and Chocolate-Cherry Cake in a Jar recipe please visit my brand new lifestyle & food blog Foodsters United! Nyt jännätään ensimmäistä kommenttia 🙂

Instagram follow @foodstersunited
Bloglovin’ follow Foodsters United

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

7 Kommenttia

 • Jenni sanoo:

  Purkkikakkua! Siis täydellinen kakunkuljetusratkaisu. Pakko kokeilla joku kerta, kun syödään yhdessä kaveripoppoon kanssa jossakin muualla kuin meillä. 🙂

 • Rommirusina sanoo:

  Oi kun hauska idea! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Purkitin heti perään myös cole slaw salaatin kun söimme iltaruokaa pihalla. Niin kätevää! Ei tarvitse erillistä tarjoiluastiaakaan vaan sen voi nostaa purkissa suoraan jääkaappiin.Vie myös vähemmän tilaa 🙂

 • Jenni sanoo:

  Siitä vaan purkittamaan. Juhlien kakkupöytä näyttää varmasti hauskalta näin 🙂

 • Tuplaespresso sanoo:

  Pieni vahinko muuttui isoksi onnistumiseksi. Taisi tuosta purkkikakusta lopulta tulla paljon paremman näköinen kuin suunnittelemastasi kerroskakusta 😉

 • Jenni sanoo:

  Olen aika varma että parempi näin 🙂

 • inspirations sanoo:

  Voi nami mitkä kuvat ja mikä herkku!! Tuota ei tosiaan voi kutsua mokaksi, päinvastoin – ihanan rento kesänen herkku!! Kaunis blogi sinulla muutenkin <3

Jätä kommentti