Skip to main content

jogurtti jäätelö resepti
YHTEISTYÖSSÄ PAULÚNS

Ajatukset ovat jo kesäsuunnitelmissa. Enää muutama pallo ilmassa. Niinkuin nyt vaikka, että asutaanko taas kesä Suomenlinnassa. Jo kuinka monta viikkoa vai kuukautta. Vai ei ollenkaan. Kaikki riippuu periaatteessa vuokranantajan amerikkalaisen ex-miehen purjehdusreissusta. Omaa kotiahan olen jo vuokrannut eteenpäin, joten missä me sitten asutaan. Vai lähdetäänkö silloin lomamatkalle. Ja minne lähdetään. Pidänkö kesälomaa. Koska Nirso pitää kesälomaa. Ovatko lapset tarhassa. Laitetaanko koti myyntiin. Missä me sitten asutaan. Vuokrataanko joku väliaikainen ennen kuin löydetään uusi koti. Mistä päin haemme uutta kotia. Tarvitaanko uuteen kotiin työhuone. Vai vuokraanko työhuoneen. Vuokraanko työhuoneen yksin vai jaanko jonkun kanssa. Mistä vuokraan työhuoneen. Paljonko se saa maksaa. Paljonko kesällä on töitä. Että aikalailla suunnitelmat selvillä.

Yksi asia kesässä on kuitenkin varmaa ja pysyy. Jäätelö. Kesää odotellessa pyöräytin sokerittomasta Paulúns superpuurosta, turkkilaisesta jogurtista ja paahdetuista marjoista helpon ja terveellisen herkun. Jogurttijäätelöitä voi napsia hyvällä omallatunnolla vaikka aamupalaksi. Aamupalajäätelö! 🙂 Paulúns tuoteperheen kolmas tulokas on hiutalemainen Superpuuro, josta sopii keitellä puuroa, valmistaa tuorepuuroa tai käyttää myslin tapaan.

jogurttijäätelö reseptiSuperpuuro taipuu puuroksi ja vaikka jäätelöksi.

Sitruunalla terästyt marjat paahdetaan uunissa

Jogurttijäätelö

8 kpl

3 dl turkkilaista jogurttia
kourallinen mustikoita
kourallinen kotimaisia vadelmia
1/2 sitruunan mehu
1,5 dl Paulúns superpuuro mustikka ja vadelma
3 tl hunajaa

lisäksi

jäätelömuotteja
jäätelötikkuja

Laita marjat leivinpaperille vuoratulle uuninpellille ja purista päälle sitruunan mehu. Paista marjoja 170 asteessa noin 15 minuuttia.
Anna marjojen jäähtyä.

Laita jäätelömuottien pohjalle marjoja ja päälle turkkilaista jogurttia. Jätä n 1/4 muotista tyhjäksi. Sekoita hyvin haarukalla keskenään Paulúns superpuuro ja hunaja. Painele superpuuroa muotteihin. Työnnä sisään jäätelötikut ja pakasta vähintään 6 tuntia tai yön yli. Nauti hyvällä omallatunnolla jäätelöä aamupalaksi.

Syö jäätelö ja voita!

Jos sun mielestä jäätelön syöminen aamupalaksi on paras idea ikinä ja innostut kokeilemaan jogurttijäätelö reseptiäni, niin jaa jogurttijäätelösi Instagramissa häshtägeillä #paulunssuomi #eilisättyäsokeria @paulunssuomi. Voit myös tägätä @liemessa niin tulen heti ihastelemaan. Arvon kaikkien jogurttijäätelöiden kesken Paulúns tuotepaketin sisältäen Paúluns granolaa, mysliä ja superpuuroa, yhteensä 4 pakettia. Osallistumisaikaa on su 17.4.2016 asti. Ihanaa (jogurtti)jäätelökesää kaikille!<

Seuraavan kahdeksan aamun ruokavalio


Yhteistyössä Paulúns

Lisää herkullisia Paulúns reseptejä Paulúns kampanjasivuilta.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

15 Kommenttia

Jätä kommentti