Skip to main content

workshop delicatessen ravintola Helsinki

Epätodellinen olo, mutta kyllä, molemmat lapset oli työnnetty junaan takataskussa menolippu mummolaan. Kaikkien näiden vuosien jälkeen meidät oli jätetty kaksin viideksi (5) päiväksi. Katsoimme Nirson kanssa toisiamme ja molemmilla oli sama ajatus. Wohoo, voidaan tehdä hulluna töitä koko viikko! Nirso teki pitkää päivää ja juoksi harrastuksissa. Itselläni yksinäisten iltojen mukana seurasi hämmennys. Olisihan sitä voinut lähteä lenkkipolulle. Tai Kumpulan maauimalaan. Nähnyt jotain ystäviä. En tehnyt mitään näistä. Muutin toimiston ja taisin lähinnä maata illat sohvalla ja juoda viiniä. Sovimme, että yhtenä iltana on pakko mennä illalliselle. Seuraavasta kerrasta kun ei taas ole ihan heti varmuutta. Valitsimme tukusta uusia ravintoloita piskuisen Workshop Delicatessen -ravintolan Punavuoressa.

ravintola Helsinki

Vanhan leipomon tiloihin avattu Workshop Delicatessen pyöräyttää arkiserviisin käyntiin aamulla kello seitsemän tarjoilemalla kahvia ja täytettyjä sämpylöitä unihiekkaisille punavuorelaisille. Aamun kääntyessä päivään menu vaihtuu lounaaksi, joka on varmasti sekin testin arvoinen. Illan menu oli sopivan kompakti, mutta makumaailmaltaan piristävän monipuolinen. Kerrankin saimme syödä rauhassa, joten tilasimme reippaalla kädellä molemmille pari alkupalaa, pääruoat, yhteisen jälkkärin ja parit viinilasilliset. Täydellinen ravintolailta ja ähky kevensi kukkaroa kohtuullisen satalappusen verran. Sulattelimme illallista hyppäämällä vielä Alepa-kaupunkifillareiden selkään ja rullailimme kohti Hernesaaren rantaa ja auringonlaskua. Näillä eväillä jaksaa taas sen arkirullan.


Maksapatee toast.

Alkupalasuosikki: vihreä tomatillo gazpacho.


Pähee sisustus miinus noi IKEA-tuolit


Buffalomozzarellaa ja graavattua lohta. Esillepano 3/5, maku 5/5.


Loistava tomaatti – chorizo pasta. Nirso tosin keuli tekevänsä yhtä hyvää.


Rapsakka kana ja paljon muuta ei enää mahtunukaan.


Tiramisu sulle mulle.

Ravintola Workshop Delicatessen
Kankurinkatu 6, Helsinki
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti