10 VUOTTA LIEMESSÄ

29d3e-kukkaworkshop-3

Halusin vaan huikata, että poikkeuksellisesti en unohtanut blogin syntymäpäiviä – tänä vuonna! Liemessä-blogi täytti eilen 10 vuotta, mutta tietokoneeni ei lähtenyt käyntiin koko päivänä. Vippadippadui! Vuosikymmenen jälkeen ollaan siis edelleen tukevasti liemessä, mutta ollaan tässä etiäkin päin menty. 10-vuotis synttäreiden kunniaksi jaan Liemessä-blogin tarinan tähän päivään asti ja haluan myös kiittää teitä lakuarvonnan muodossa 🙂

Aloittaessani blogin 10 vuotta sitten, herrain vuonna 2006, ei blogeista vielä edes puhuttu. Olin muuttanut entisen poikaystäväni (kuka muistaa vieä Jonin!) kanssa kaksioon, josta löytyi ihkaoikea keittiö. Ruoanlaitosta muodostui treenaavan ja ravintoarvoista kiinnostuneen poikaystäväni kanssa yhteinen harrastus. Olisikohan ollut ihan paperilehdestä (kuka muistaa vielä paperilehdet!) bongattua, että internetistä löytyy jonkinsortin sähköinen muistivihko johon voisin ikuistaa kehittämäni reseptit. Alkuun kirjasin reseptit itselleni muistiin ja jos nyt vaikka äiti sattuisi kysymään. Siihen asti olin askarrellut omat ja Hesarin ruokatorstaista huolellisesti leikatut reseptit pieneen muistivihkooni. Epäjärjestelmällinen sieluni iloitsi kovin uudesta tietotekniikasta! Reseptikuvat näppäsin kätevästi pokkarilla tiskipöydän loisteputkivalossa. Kuvankäsittely selkeästi kiehtoi minua jo heti bloggaamisen aloitettuani – kurkkaa vaikka tämä kebab-pizzerioiden ruokalistoiltakin tuttu upeasti syvätty fajitas.

610d7-kukka-workshop-2

Pian huomasin että en ole yksin. Internetin verhon takaa paljastui muita ruoanlaitosta kiinnostuneita bloggaajia, esimerkiksi nykyäänkin vaikuttava HellapoliisiPastanjauhantaa ja moni muu. Kuten esikuvani, myös minä laitoin heti kävijälaskurin blogiini. Muistan kuinka mittarin lukema näytti 100. Mitä ihmettä! Ketä nämä ihmiset ovat, mitä he täällä tekevät ja miten ihmeessä he ovat löytäneet blogiini!? Hiljalleen ruokabloggaamisen ympärille alkoi muodostua ruokayhteisö bloggaajien ja lukijoiden kesken. Tänään tuo samainen, joskin aika epävirallinen, laskuri tulee rikkomaan kahden miljoonan kävijän rajan. Aika mieletöntä, johan tässä silmät vetistyy.

Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi tusinanomi. Erinäisten hanttihommien ja sekavien vuosien jälkeen sain vihdoin tehdä koulutustani vastaavaa työtä toimistopäällikkönä papereita pyöritellen. Pähkinänkuoressa vuonna 2009 jäin Ministä äitiyslomalle, täytin kolmekymmentä, sekosin ja irtisanouduin. Olin kipuillut pitkään vaativan työn, bloggaamisen ja uuden harrastukseni, – valokuvaamisen –  sekä vauva-arjen yhdistämisen kanssa. Lopulta oli tehtävä valintoja ja kuuntelin sydäntäni. Jäin käytännössä tyhjän päälle. Elin myös harhaluulossa, että bloggaajaidolini Kinuskikissa teki blogiaan täysipäiväisesti. Asian oikea laita selvisi vasta myöhemmin. Onneksi, sillä en tiedä olisinko uskaltanut hypätä jos olisin tiennyt Kinuskikissan olevan vielä tukevasti päivätöissä. Olin aloittanut säästämisen heti opiskeluiden päätyttyä siirtämällä muutaman satasen kuussa sivuun. En säästänyt mihinkään erityiseen, mutta nyt tarkoitus selvisi. Olin säästänyt jäädäkseni yrittäjäksi. Säästöjen lisäksi elin noin 700 €:n kuukausittaisella starttirahalla, jota minulle myönnettiinkin lopulta puolentoista vuoden ajan.

b47f1-kukka-workshop-1

Alkoi arki yrittäjänä. Alunperin jäin ensisijaisesti valokuvaajaksi ja suurin osa tuloistani tulikin perinteisistä valokuvaajan keikoista. Kuvasin henkilöjuttuja ja useamman kansikuvan City-lehteen, juoksin kesälauantait kuvaamassa häitä, järjestin mainoskuvauksia ja tuotin reseptisisältöjä elintarvikealan yrityksille. Päätin, että haluan edelleen kehittyä ruokakuvaajana ja bloggaajana. Ahmin silmilläni ruokakuvia, googlasin tietoa ruokakuvauksesta ja tuijotin YouTube-videoita kuvankäsittelystä. Pienellä harjoittelulla, eli ehkä noin 100 000 ruokakuvaa myöhemmin, pääsin kuvaajaksi Viini-lehteen ja Glorian Ruoka ja Viiniin, joihin molempiin tuotin kuvien lisäksi juttuja ja reseptiikkaa. Blogi eli omaa elämäänsä koko ajan rinnalla ja pystyin tottakai panostamaan myös bloggaamiseen ja ruokakuviini huomattavasti enemmän. Järjestin työhuoneellani monen bloggaajan kovasti kaipaamia ruokakuvauskursseja, joita vieläkin lämmöllä muistelen.

c33d9-kukkaworkshop-1

Aloin saada enenevissä määrin yhteydenottoja blogiyhteistyöstä kiinnostuneilta yrityksiltä. Tässä vaiheessa yhteydenotoilla tarkoitan lähinnä viestintätoimistojen lähettämiä massasähköposteja, joissa kolmea yrityksen tuotteilla tuotettua reseptiä vastaan blogissani saattaisin voittaa leffaliput. Tuotenäytteet olivat myös kova sana. Samaan aikaan ymmärsin, että lehtimaailma ei ollut se mihin kannattaisi panostaa. Pienenevät palkkiot, kilpailun lisääntyminen ja isojen mediatalojen kuvaajasopimusten ehtojen tiekentuminen pakottivat katsomaan laatikon ulkopuolelle. Panostaisin bloggaamiseen. Lisäksi huomasin, että moni kaltaiseni itsenäinen bloggaaja oli kiinnostunut yritysyhteistyöstä, mutta yritykset ja bloggaajat eivät kohdanneet. Haaveilin mielessäni, että jonkun pitäisi perustaa yritys, joka voisi edustaa itsenäisiä bloggaajia yhdessä rintamassa, neuvotella molempia osapuolia tyydyttäviä yhteistyömalleja ja palvella yrityksiä tekemään parempaa ja tuloksellisempaa bloggaajayhteistyötä. Kesälomamatkalla 2012 tajusin, että minä olen se joku ja aamuyöstä naputin yön pimeydessä viestiä bloggaajakollegoilleni ja laitoin paperit vetämään Kaupparekisteriin. Siinä vaiheessa kun Nirso ja lapset vasta heräilivät, olin perustanut uuden yrityksen, juossut Kööpenhaminen tekojärven ympäri ja ryystin aamukahviani jännittyneenä mutta innoissani. Blogirinki Media oli perustettu.

fe663-kukkaworkshop-2

Alkoi rankka ajanjakso ja bloggaamisen tahti hiljentyi. Päätin laittaa kaikki munat yhteen koriin ja panostaa Blogirinkiin täysillä. Käytännössä se tarkoitti, että en ottanut enää uusia kuvauskeikkoja ja toimeksiantoja vastaan. Ensimmäiset yhdeksän kuukautta meni palkatta. Yrittäjänä en ollut myöskään oikeutettu minkäänlaisiin avustuksiin. Vaikka karsimme kotipuolessa kaikki mahdolliset menot, perheemme säästöt olisivat pian mennyttä. Voi sanoa, että viimehetkillä kelkka kääntyi ja Blogirinki nousi kukoistukseensa. Neljän vuoden ajan bloggasin vasemmalla kädellä, mutta sain sentään ilta- ja viikonloppupuhteina kirjoitettua Katukeittiö-keittokirjan. Vuosi sitten myin osuuteni Blogiringistä panostaakseni perhe-elämään ja bloggaamiseen itsenäisenä yrittäjänä. Kaleva Median ostettua Blogiringin en voinut jäädä sivustakatsojaksi suurten muutosten edessä ja jäin lopullisesti pois myös Liemessä-blogin osalta. Bloggaajayhteisön kaipuu oli kuitenkin kova ja viime kesänä Liemessä-blogi löysikin uuden kodin Asennemedian siipien alta. Päätös on ollut oikea ja uskon, että positiivinen vire näkyy täällä blogissakin.

04f20-kukkaworkshop-4

Kymmenen vuotta on pitkä aika millä tahansa mittarilla – ja varsinkin bloggaamisessa. Ala on mennyt huimia harppauksia eteenpäin, bloggaaminen on muuttunut monikanavaiseksi ja jatkuvasta muutoksesta on tullut normi. Muutos pitää liikkeessä ja todentotta en jaksaisi raapustaa tätä blogia kymmentä vuotta jos mikään ei muuttuisi. Pyrin kehittämään myös itseäni jatkuvasti niin ruoanlaitossa, valokuvauksessa, kirjoittamisessa, bloggaamisessa ja monikanavaisessa vaikuttamisessa. Olen pystynyt luomaan bloggaamisesta itselleni ammatin ja koen olevani erittäin onnekas että voin tehdä työtä intohimojeni parissa. Myöskin The Blog Awards Finland ruokakategorian voitto kieltämättä kruunasi kymmenen vuoden pakertamisen.

3f964-kukkaworkshop-9

Tänä syksynä olen inspiroitunut ja motivoitunut bloggaamisesta aivan uudella tasolla – siihen on vaikuttanut niin bloggaajayhteisön tuki, uusi inspiroiva työhuonekin kuin pinnan alla valmistuva uusi blogin ulkoasu. Perheen syksyn sairastelukierre ja tilttaileva tietokone ovat taas “mukavasti” jarruttaneet ja tasapainottaneet menoa. Monen asian summana työn ja perhe-elämän yhdistäminen on ollut tänä syksynä puristuksissa. Tähän toivon helpotusta vuodelle 2017. Pää on pilvissä ja tavoitteet korkealla bloggaamisen suhteen, mutta toisaalta haluan nauttia mahdollisimman paljon lasteni seurasta nyt kun he ovat vielä hetken pieniä. Toivon, että voin tehdä työtä intohimojeni parissa seuraavankin vuosikymmenen – oli se missä muodossa tahansa ja jakaa rakkauden ruokaan sinun, teidän kaikkien, kanssa. Siinähän haastetta kerrakseen taas ensi vuodelle ja vuosiksi eteenpäin! Ruokafilosofiani on myös muuttunut aika paljon kymmenessä vuodessa – mutta se onkin jo toinen tarina.

Haluan kiittää sydämeni pohjasta bloggaajakollegoita ja teitä lukijoita, jotka olette taapertaneet Liemessä-blogin matkassa joko alusta asti, tupsahtaneet mukaan matkan varrella tai satunnaisesti eksyt tänne blogini pariin. Paras motivaattori bloggaamiseen on vuorovaikutus teidän kanssa, joten ilahdun jokaisesta kommentista 🙂 Pienenä tärppinä arvon kaikkien kommentoineiden kesken Lakrids by Johan Bulow lakujoulukalenterin (saatu blogin kautta). Tästä on vaikea luopua, joten toivottavasti ymmärrätte että näin paljon minä teistä välitän 😀 Kommentointiaikaa on su 27.11 asti. Muistathan tarvittaessa jättää sähköpostisi. Kiitos!

Psst. Kaikki kuvat ovat viime viikonlopun kukkaworkshopista, jossa opettajana toimi kukkastylisti ja floristi Hanna Piippo ja valokuvaaja / Gretchen Gretchen -blogin Kreetta Järvenpää. Jos tällä kurssilla ei inspiroidu, niin ei sitten missään! Kukkaworkshopista kiinnostuneiden kannattaa ottaa instagramissa seurantaan @piippohanna. Uskoisin että blogissa on luvassa lisää kukkien ja ruoan yhdistämistä 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä

167 kommenttia

 1. moonangel 22.11.2016

  Onnea blogille, paljon olet töitä tehnyt! 🙂
  moonangel_(att)hotmail.com

  Vastaa
 2. Jenni. Mun idoli ja esikuva nro.1 🙂

  Vastaa
 3. Anonyymi 22.11.2016

  Paljon Onnea 10-vuotiaalle :). Loistava blogi!
  [email protected]

  Vastaa
 4. chef Tapsa 22.11.2016

  Onnittelut loistavan blogin ensimmäisen 10-vuotispäivän johdosta!

  Vastaa
 5. Tiina Honkanen 22.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle !

  Vastaa
 6. Mallaspulla 22.11.2016

  Olipa niin mielenkiintoista lukea taas huikeasta kymmenen vuoden ajanjaksosta ja siitä, miten paljon olet sen aikana saanut tehtyä. Nostan kuvitteellisen hattuni korkealle! 🙂 Aika monta vuotta olen seurannut blogiasi ja se oli yksi suurimmista esikuvista, kun kaksi vuotta sitten uskalsin viimein perustaa omani. Upeat ruokakuvasi inspiroivat kerta toisensa jälkeen enkä taida uskaltaa enää vinkua ruokakuvauskurssisi mahdollisen uuden tulemisen perään 😀 Ja kyllä: lakukalenteri olisi ihana – suklaisia en ole koskaan ymmärtänyt.

  Vastaa
 7. Anonyymi 22.11.2016

  Tähän blogiin palaan usein, onnittelut täydestä kympistä (kahdesta ;)) terkuin blogiton Reija,[email protected]

  Vastaa
 8. Virpi 22.11.2016

  Hurjan nopeasti menee aika! Aika alkuajoista saakka on täällä mukana tullut roikuttua 🙂

  Mulla ei ole vielä joulukalenteria, joten ehdottomasti pitää osallistua arvontaan!

  Vastaa
 9. Merituuli 22.11.2016

  Onnea kymmenenvuotiaalle! Juu, muistan Jonin vaikken häntä koskaan ehtinyt nähdäkään. Mutta sut ja Nirson olen kyllä nähnyt vastaliimant…rakastuneina. Blogin ja elämän muutos kymmenessä vuodessa on kyllä huima!

  Vastaa
 10. Paljon onnea 10 vuotiaalle <3 Ihana Jenni ja ihana Liemessä!

  Vastaa
 11. Upeeta työtä Jenni :)! On ollut suuri ilo seurata blogiasi, ja tietämättäni olen monet vuodet valmistanutkin juuri sun reseptejä. Mulla nimittäin on edelleenkin käytössä tuo vanha kunnon leikekirja, johon hesarin lisäksi olen printannut netistä mielenkiintoisia reseptejä ja nyt huomaan, että niistä on hyvin moni sun 🙂 Ja ne on myös tehty. Mä vielä ootan sitä päivää, kun osaan ottaa ja käsitellä kuvat yhtä tunnelmallisiksi kun sun <3

  Vastaa
 12. Paljon onnea 10 vuotiaalle, monen monta vuotta olen blogia lukenut ja katukeittiö kirja on ihan PARAS!!!

  Vastaa
 13. Chiliblogi 22.11.2016

  Laitatko usein tulista ruokaa?

  Vastaa
 14. Jenni 22.11.2016

  Huh ja kiitos onnitteluista! 🙂

  Vastaa
 15. Jenni 22.11.2016

  Mika. Jaksat aina tsempata, olet sydämellinen ihminen. Kiitos kaunis sinulle!

  Vastaa
 16. Jenni 22.11.2016

  Kiitos iloisesta onnittelustasi! 🙂

  Vastaa
 17. Jenni 22.11.2016

  Ai kauhee. Missäköhän sitä ollaan 10 vuoden päästä..? Toivottavasti ruoan parissa 🙂

  Vastaa
 18. Jenni 22.11.2016

  Kiitos Tiina <3

  Vastaa
 19. Jenni 22.11.2016

  Voi olla että odotuksesi palkitaan vielä jossain muodossa ensi vuonna 😉 Kiitos kun olet ollut mukana keskusteluissa ja monessa menossa mukana 🙂

  Vastaa
 20. Jenni 22.11.2016

  Kiva saada sinut vierailulle, kiitos! 🙂

  Vastaa
 21. Jenni 22.11.2016

  Sinä olet kyllä ollut ihan alusta asti aktiivisesti mukana ruokakeskusteluissa ja blogimaailmassa – arvostan suuresti, kiitos <3 Toivotan onnea arvontaan!

  Vastaa
 22. Jenni 22.11.2016

  Haha, olihan se aikamoista se nuori rakkaus 😀 Vähän on siitä rauhoittunut. Te olette kyllä musta vieläkin aina liimaantuneita 😉

  Suurin muutos on kyllä kaiken tämän keskellä ollut lapset – niiden kanssa nyt ei ainakaan tajunnut yhtään mihin sitä päänsä pisti!

  Vastaa
 23. Jenni 22.11.2016

  Kiitos Sari! <3 <3 <3

  Vastaa
 24. Jenni 22.11.2016

  Höps, sulla on hyvä ja mielenkiintoinen oma tyyli. Moni ajattelee sinusta varmasti ihan just näin, että kumpa itse osaisi! Kiitos onnitteluista <3

  Vastaa
 25. Jenni 22.11.2016

  Mahtavaa kuulla että kirja on ollut mieluinen ja kiitos kun olet tullut ahkerasti virtuaalikylään 🙂 <3

  Vastaa
 26. Jenni 22.11.2016

  Tulinen on aika suhteellinen käsite. En laita usein todella tulista, koska meillä lapset syö samaa ruokaa kuin aikuiset. Olen huomannut että yksi pieni chili ruoassa on vielä ok, mutta enemmän käy tosiaan lapsille liian tuliseksi. Nykyään lisään Bangkokista tuotua chilirouhetta omaan annokseeni jos tuntuu siltä 🙂

  Vastaa
 27. katasalo 22.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle �� Olen muutaman vuoden ajan seurannut blogiasi ja aina löytänyt jotain ihanaa ja herkullista ruokaa laiettavaksi pöytään.
  Lakukalenteri joulukuuksi olisi kyllä namskis.

  Vastaa
 28. HTMT 22.11.2016

  Onnea blogille! 🙂 Monet kerrat on kyllä inspiroinut. Ja tuo joulukalenteri inspiroi myös!! Uh!
  [email protected]

  Vastaa
 29. Asta 22.11.2016

  Onnea ��

  Vastaa
 30. Anonyymi 22.11.2016

  Onneksi olkoon! Monta inspiraatiota oon blogistasi ja kirjastasi saanut, kiitos! 🙂 [email protected]

  Vastaa
 31. Iina-Sofia 22.11.2016

  Aivan ihana on blogisi ja tyylisi kuvata! <3
  [email protected]

  Vastaa
 32. julie 22.11.2016

  Paljon onnea kauniille ja inspiroivalle blogillesi! 🙂

  Vastaa
 33. Suvi Kiviniemi 22.11.2016

  Valtavasti onnea. Täältä on löytynyt mahottomasti kaikkia ihania ruokaohjeita ? tullut myös bongailtua esim hesarista ohojeita.

  Vastaa
 34. Anonyymi 22.11.2016

  Paljon onnea Jenni ja Blogi! Minäkin muistan Jonin :-). Luin ensimmäisen kerran blogistasi jommasta kummasta iltapäivälehdestä, jossa suositeltiin sinua ja Pastanjauhajia. Mikähän oli vuosi. Keittokirjasi minulta myös löytyy, totta kai. Ihan lemppari samoin kuin blogisi.

  Anna Lontoosta

  Vastaa
 35. The Girl Who Eats 22.11.2016

  Liemessä on ihan ekoja ruokablogeja joita aloin lukea samoihin aikoihin kun aloittelin ekoissa oikeissa töissä, kauheen hassua että siitäkin on kohta 10 vuotta!

  Vastaa
 36. Tuulia 22.11.2016

  Niin kauniita kuvia ja mukava kun kerroit tarinasi!

  Vastaa
 37. Anonyymi 22.11.2016

  Paljon onnea blogille! Tämän kanssa on ollut kiva muuttaa omaan kotiin ja opetella kokkaamaan, inspiroitua ruuasta ja nyt vaihdossa kaivata suomalaista ruokaa! Toivottavasti yhteinen matka jatkuu. T.Anna
  [email protected]

  Vastaa
 38. Anonyymi 22.11.2016

  Paljon onnea 10-vuotiaalle! Kiitos inspiroivista kirjoituksista!

  [email protected]

  Vastaa
 39. Anonyymi 22.11.2016

  Aloin seurata blogiasi helmikuussa 2007, enpä tiennytkään, että olen ollut melkein alusta asti mukana! Kiitokset monista hyvistä resepteistä vuosien varrelta ja onnea 10-vuotiaalle blogilapselle! 🙂
  -AnnaH-
  (aleinon ät utu fi)

  Vastaa
 40. Anonyymi 22.11.2016

  Upeasti kympit kaatuu – onnea blogille ja sinulle.
  Tuuria minulle, joulukalenterin arvontaan.

  sarinarhi (at) hotmail.com

  Vastaa
 41. heinir 22.11.2016

  Mielettömän inspiroiva ja eteenpäin kohden omia unelmia kannustava tarina! Kiitos!

  Vastaa
 42. Anne 22.11.2016

  Tiukkoja vuosia ja kovia ponnisteluja, siitä on tuloksena uuteen kukoistukseen noussut Liemessä-blogi 🙂 Onnea kymmenestä vaiherikkaasta vuodesta!

  Vastaa
 43. Liisa 22.11.2016

  Hieno kirjoitus! Onnea täyden kympin johdosta.
  maijamuija3 (at) gmail.com

  Vastaa
 44. ainohaa 22.11.2016

  Huh huh mikä aikamatka! 10 vuotta inspiraatiota ja elämän iloa, kiitos kiitos kiitos ❤️

  [email protected]

  Vastaa
 45. Sini 22.11.2016

  Valtavasti onnea, kymmenen vuotta on älyttömän pitkä aika! Melko pitkään olen roikkunut mukana, ehkä jostain vuodesta 2010 tai 2011.. Vaikka laiska kommentoija olenkin. Ja hahaa, mikä fajitas-kuva! Välillä kyllä naurattaa omatkin vanhat kuvat, miten sitä on viitsinytkin ylipäänsä julkaista niitä 😉

  Vastaa
 46. mylifeasvine 22.11.2016

  Onnea. Olet kyllä inspiroinut monet kestit.
  [email protected]

  Vastaa
 47. eLiina 22.11.2016

  Onnea ja kiitos myös! 10 vuotta laadukasta bloggailua! 🙂

  xevex82(at)gmail.com

  Vastaa
 48. Irkkune 22.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle! Aloin varmaan kolme vuotta sitten seuraamaan sinua instassa ja tänne blogin puolelleen tulen aina kurkkimaan, kun instassa on ihana kuva(eli usein) 😉 jotenkin hassua, että ennen luin paljon “järjestelmällisemmin” blogeja, nykyään lähes aina menen blogiin kiinnostavan insta-tai facejutun kautta..;-) t. Irkku

  Vastaa
 49. Anonyymi 22.11.2016

  True lakufani onnittelee! 😉

  [email protected]

  Vastaa
 50. *Mirva* 22.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle!Ihana blogi 🙂
  hakkinen.mirva[a]gmail. com

  Vastaa
 51. Mallaspulla 22.11.2016

  Uuh, jään jännityksellä odottamaan! Kiitos kauniista sanoistasi 🙂

  Vastaa
 52. maiasod 22.11.2016

  Tosi kiinnostavaa luettavaa Jenni! Onneksi olkoon ja toivottavasti seuraavatkin vuodet tuovat mukanaan yhtä paljon onnistumisia! Olet huikea!

  Vastaa
 53. Jenni 22.11.2016

  Mahtava kuulla että reseptit ovat olleet hyvissä käsissä ja käytössä 🙂 Kiitos kun käyt moikkaamassa ja onnea arvontaan!

  Vastaa
 54. Jenni 22.11.2016

  No hei, LAKUJOULUKALENTERI! Missä ne oli kun minä olin nuori!

  Vastaa
 55. Jenni 22.11.2016

  Kiitos Asta! Halusitkohan osallistua arvontaan? Jätäthän siinä tapauksessa sähköpostisi 🙂

  Vastaa
 56. Jenni 22.11.2016

  Jee, kiitos, ihan parasta kuulla! <3

  Vastaa
 57. Jenni 22.11.2016

  Kiitos! Valokuvaus on kyllä ruoanlaiton lisäksi itselleni bloggaamisen suola – joskus menee jopa sen verran överiksi että se ruokakuvaus tuntuu olevan se pääasia 😀 Noh, mutta kiva jos pidät!

  Vastaa
 58. Jenni 22.11.2016

  Kiitos Julie, kiva kuulla! 🙂

  Vastaa
 59. Jenni 22.11.2016

  Hesarin ruokatorstai oli ainakin 2006 THE ruokamedia. Nykyään ei tule niin käytettyä Hesarin ohjeita, johtuu ehkä juuri tarjonnan lisääntymisestä ja pirstaloitumisesta. Hienoa että resepteistä on ollut hyötyä ja iloa!

  Vastaa
 60. Nti Papu 22.11.2016

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 61. Jenni 22.11.2016

  Apua, siitä on sitten todella kauan! Mä muistan tämän maininnan jotenkin hämärästi ja tietysti olen ollut ikionnellinen ja ylpeä että blogini on mainittu samassa lauseessa Pastanjauhajien kanssa 🙂

  Vastaa
 62. Nti Papu 22.11.2016

  Huikea kymmenen vuoden ajanjakso ja kivasti kirjotettu tämäkin stoori! Onnea ja iso ja kilisevä skool!
  Nti Papu / Herneetkin rokkaa.

  Vastaa
 63. Ilona K. 22.11.2016

  Isot onnittelut menestyksekkäästä blogista ja sen pyöreistä vuosiluvuista!! Ei ainoastaan vain reseptit ole mahtavia, vaan myös kaikki muu sisältö. Kirjoitipa vaikka ylikypsistä banaaneista, saat senkin kuulostamaan hauskalta ja mielenkiintoiselta. Lisäksi jaksan aina ihastella upeita kuvia ja fanitan etenkin snap- ja instagram-videoitasi. Olet tosi lahjakas! <3 Kiitos tästä blogista- se jaksaa ilahduttaa!

  Vastaa
 64. Anonyymi 22.11.2016

  Onnea kauniille blogille!
  Tuo kalenteri olisi kyllä unelma! 🙂

  [email protected]

  Vastaa
 65. Onnea Jenni! Mielenkiintöistä lukea koko tarinasi tiivistettynä ja tutustua sinun ensimmäisiin postauksiin 😉
  En valitettavasti seurannut vuonna 2006, mutta se johtu siihen, etten silloin edes osannut lukea suomea 😀

  Vastaa
 66. Minna 22.11.2016

  Onnea! Enää ei tuu blogeja luettua, paitsi sinun. Ja mä niin tarvitsen tuon joulukalenterin������ Tosi positiivinen saa olla kun en koskaan voita mitään…
  [email protected]

  Vastaa
 67. Anonyymi 22.11.2016

  Onnea täydestä kympistä! Ii-hana palkintokin tässä! 🙂 [email protected]

  Vastaa
 68. marjo66 22.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle ja kiitos tiivistelmästä. Paljon siinä oli tuttuakin, joka oli jo painunut melkein unholaan.
  [email protected]

  Vastaa
 69. Mordec 23.11.2016

  Vautsi vau ja upeaa!
  Oli mielenkiintoista lukea yhteenveto viimeisestä kymmenestä vuodesta. Varsinkaan, kun en ole alusta asti ollut mukana.
  Olen liemessä yhtälailla sekä Facebookin että instagramin puolella. Ihanaa, että olet olemassa.

  Hauskaa jatkoa blogille sekä mukavaa loppu vuotta sinulle ja perheellesi!

  Anu

  Vastaa
 70. Helena Savikko 23.11.2016

  Hieno blogi,Onnea! Osallistun arvontaan!
  [email protected]

  Vastaa
 71. Katja 23.11.2016

  Olipa hauska lukea blogin tarina. Keep up the good work! 🙂

  Vastaa
 72. Valtavasti onnea ikinuori 10-v! Ja mikä hengästyttävä tarina mielenkiintoisine juonenkäänteineen, hatunnoston arvoista! Olet ihmisenä vielä niin down to earth ja sydämellinen, joten arvostus nousee vielä potensiin lukemattomiin! Ei ole kyllä helppoa tulla ja olla alalla, jonne tulee viikoittain entistä taidokkaampia. On vaan löydettävä oma ääni, persoonallinen tyyli ja koukuttavuus – kiitos että olet ollut esikuvana niin monelle meistä! Blogistasi tulee aina niin hyvä mieli ja sitä on ilo lukea ja kuvia ihailla: )

  Vastaa
 73. Viikonloppukokki 23.11.2016

  Paljon onnea 10-vuotiaalle. Kiitos tarinasta, sitä oli viihdyttävä lukea.

  Vastaa
 74. Nanna 23.11.2016

  Onnea Rakas Jenni! Oothan jo antanut anteeksi sen mitä sanoin paskoista kuvista?

  (LOL as in both meanings)

  <3 Oot mahtava ja rohkea! <3

  Vastaa
 75. Jenni 23.11.2016

  Ajan kulun huomaa lapsista ja siitä kauan on lukenut blogia 🙂 Niin se aika lentää, kiitos kun olet ollut mukana <3

  Vastaa
 76. Jenni 23.11.2016

  Kiitos! Olen välillä avannut tarinaani, mutta musta oli kiva nyt tehdä tälläinen tiivistys juhlavuoden kunniaksi. Kiva kun jaksoit lukea! 🙂

  Vastaa
 77. Jenni 23.11.2016

  Jes, mahtava kuulla että olet alkanut kokkaamaan! Itse söin opiskeluaikoina miten sattuu, mutta onneksi tajusin jossain kohtaa miten paljon hyvä ruoka voi tuoda elämään: iloa, yhdessäoloa, nautintoja ja hyvinvointia. Ulkomailla oleskelun jälkeen sitä arvostaa enemmän myös niitä asioita mitkä meillä on Suomessa hyvin ja perinteinen suomalainen ruoka maistuu taas kummasti 🙂

  Vastaa
 78. Jee, hyvä Jenni! Ja onnea kymmenestä hienosta vuodesta!

  Vastaa
 79. Jenni 23.11.2016

  Kiitos Essi! *itkee tässä välissä näitä kaikkia teidän ihania kommentteja*

  Vastaa
 80. Jenni 23.11.2016

  Oi että, en ole tosiaan kuin muutaman kuukauden ehtinyt raapustella ilman sinua! 🙂 Kiitos sinulle!

  Vastaa
 81. Jenni 23.11.2016

  Kiitos! Sormet ristissä, onnea arvontaan!

  Vastaa
 82. Jenni 23.11.2016

  Kannustan aina ihmisiä tavoittelemaan omia unelmiaan, oli ne sitten pieniä tai isoja 🙂 Kiitos lämmittävästä kommentistasi <3

  Vastaa
 83. Jenni 23.11.2016

  Kiitos Anne! Niin vaiherikas, että kyllä näistä vuosista yhden romaanin kirjoittaisi…

  Vastaa
 84. Jenni 23.11.2016

  Kiitos! Esiteini pikkuhiljaa! 🙂

  Vastaa
 85. Jenni 23.11.2016

  Kiitos Aino! Tämä blogi on kyllä aina ollut sellainen turvasatamani ja ilon paikka, vaikka vettä olisi tullut niskaan muussa elämässä 🙂

  Vastaa
 86. Jenni 23.11.2016

  “Konmaritin” juuri @liemessa instatilin ja poistin joku 500 vanhaa kuvaa. Ensimmäiset olivat vuodelta 2012. Muutamia vanhimpia jätin nostalgiasyistä ja “parhaimmat” eli kauheimmat tallensin puhelimeen. Jos jossain vaiheessa julkaisisi “kauheimmat instakuvani” tyyppisen postauksen 🙂 Kiitos Sini kun olet ollut mukana, kauan sinäkin! <3

  Vastaa
 87. Jenni 23.11.2016

  Mukava kuulla, kiitos Jenny! <3

  Vastaa
 88. Jenni 23.11.2016

  Takuuvarmaa Liemessä-laatua, heh 🙂 Kiitos Eliina sinulle!

  Vastaa
 89. Jenni 23.11.2016

  Näin se muailma muuttuu! Itselleni myös instagram on tärkeä paikka kaikin puolin. Rakastan visuaalisuutta ja kivoja kuvia, joten ihmekös jos siellä instassa itsekin tykkää pyöriä. Ja parasta tietty jos sitä kautta löytyy uusia tuttavuuksia ja inspiraatiota. Kiitos sinulle ja törmätään instassa! 🙂

  Vastaa
 90. Jenni 23.11.2016

  Jaa, yritetäänkö täällä vaikuttaa arvontatulokseen? 😀 Toivottavasti onni suosii, menisi oikeaan osoitteeseen!

  Vastaa
 91. Jenni 23.11.2016

  Kiitos ihanasta kommentista Mirva 🙂

  Vastaa
 92. Jenni 23.11.2016

  Kiva kun jaksoit lukea, olisin voinut kirjoittaa romaanin aiheesta 🙂 Ja jäihän tuolta puuttumaan paljon huippuhetkiä kuten ruokamatkat, etenkin muiden bloggaajien kanssa, kaikenlaiset isot ja pienet kohtaamiset uusien ihmisten kanssa, lista on loputon. Paljon tämä matka on antanut, vaikka välissä on ottanutkin. Kiitos kivasta kommentista!

  Vastaa
 93. Jenni 23.11.2016

  Kiitos, cin cin! Sinullakin alkaa olla jo kunnioitettava taival takana, onneksi olkoon siis siitä!

  Vastaa
 94. Anonyymi 23.11.2016

  Olipa mielenkiintoista lukea taustojakin. Onnittelut vuosista ja kiitos kauniista ja selkeästä blogista.
  Voi jos voittaisin kalenterin niin ei tarvitsisi salaa napsia miehen isänpäivälahjalakritseja…
  humppalulla (at) gmail.com

  Vastaa
 95. Ida 23.11.2016

  Onnea, kiva lukea näitä juttuja 🙂
  [email protected]

  Vastaa
 96. Anne 23.11.2016

  On nautinto seurata blogiasi … en tiennyt että olet ollut Liemessä niin kauan. Upeita kuvia ja reseptejä huumorilla höystettyinä…ihana ote elämään. Vasta aloittanut bloggaamisen itse … lakukalenteri voisi edesauttaa pärjämään teknisten ongelmien kanssa (ja nehän ei lopu minulta). Terveisin Anne Maalaisbistrosta. [email protected]

  Vastaa
 97. Tiina Varjus 23.11.2016

  Onnea 10 vuotiaalle ja onnea ennenkaikkea sinulle ja saavutuksistasi. Tulkoon näitä rutkasti lisää 🙂

  Blogiasi on aina ilo lukea ja varsinkin kun tietää miten mahtava ja huumorintajuinen on henkilö blogin takana. On ollut ilo tutustua sinuun <3 Ai niin, vähemmän tilttailevia koneita toivottelen myös. 🙂

  Vastaa
 98. Anonyymi 23.11.2016

  Niin muistan Sun ihan alkuajat! <3 Olet inspiraatio - on helppo tehdä pitkäjänteisesti duunia, kun nauttii siitä, mitä tekee! Kiitos! :-*

  [email protected]

  Vastaa
 99. Jolli 23.11.2016

  Onneksi on ig kun blogiin ei aina ehdi. Oot supernainen!

  Vastaa
 100. Anonyymi 23.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle! Kiitos inspiraatiota herättävästä, kauniista blogista:)
  -Anna ([email protected]

  Vastaa
 101. Onnittelut 10-vuotiaalle – oma blogini (eri genreä edustava: https://blingershimmer.blogspot.fi/) täytti juuri sunnuntaina 2-v 😀

  Oli muuten hauska lueskella tuo kertomus blogisi historiasta, itse nimittäin vasta syksyllä olen blogisi löytänyt 🙂

  [email protected]

  Vastaa
 102. Rombo 23.11.2016

  Onnittelut 10-vuotiaalle! Huisin pitkä aika muuten! 😀

  rombox(at)hotmail.fi

  Vastaa
 103. Fanny 23.11.2016

  Onnea 10-vuotiaalle!

  Vastaa
 104. Pippa 23.11.2016

  Tarinasi on hyvä osoitus idearikkaudesta ja rohkeudesta kokeilla siipiään. Onnea tuleviin vuosiin!
  blackbridge16 (at) gmail.com

  Vastaa
 105. Tua Takkinen 23.11.2016

  Isot onnittelut!

  Vastaa
 106. Jenni 23.11.2016

  Pääsitpä ilahduttamaan tällä kommentillasi! <3 Jäin kuitenkin miettimään olenko joskus puhunut ylikypsistä banaaneista? 😀 Selkeästi tilausta on! Ihanaa talven jatkoa sulle Ilona!

  Vastaa
 107. Jenni 23.11.2016

  Kiitos! Toivotaan arpaonnea!

  Vastaa
 108. Jenni 23.11.2016

  Uskomatonta miten sujuvaa suomenkielesi on, jos 10 vuotta sitten et olisi pystynyt lukea. Hieno saavutus! 🙂

  Vastaa
 109. Jenni 23.11.2016

  Jes, kiva kun jaksat vielä tänne kurvailla 🙂 ja hei, voittaahan lotossakin joku melkein joka viikonloppu 😉 Onnea arvontaan!

  Vastaa
 110. Jenni 23.11.2016

  Hän kiittää! Palkinto on ehkä paras joulukalenteri ikinä!

  Vastaa
 111. Jenni 23.11.2016

  Ja paljon jäi kertomatta..mutta pääpiirteittäin näin 🙂 Kiitos onnitteluista!

  Vastaa
 112. Jenni 23.11.2016

  Ihana viesti, kiitos Anu! Samoin parasta loppuvuotta sinulle!

  Vastaa
 113. Jenni 23.11.2016

  Lykkyä tykö arvontaan ja kiitos onnitteluista! 🙂

  Vastaa
 114. Jenna 23.11.2016

  Onnittelut 10 vuotiaalle 🙂 Ja kiitos todella inspiroivasta tekstistä! Antoi uskallusta omaankin yrittäjyyteen, kun tuntuu, etteivät asiat etene juurikaan haluamaani suuntaan ja riskejä ei tarpeeksi uskalla ottaa 😀 Mutta niinhän se on, että elämä on aaltoilevaa liikettä. Ihanaa joulunodotusta <3

  Vastaa
 115. Jenni 23.11.2016

  Parhaani yritän, kiitos Katja! 🙂

  Vastaa
 116. Anonyymi 23.11.2016

  Olen seurannut blogia jo monta vuotta ja hyllystä löytyy myös Katukeittiö -kirja 🙂
  [email protected]

  Vastaa
 117. maikuli 24.11.2016

  Olen satunnaisesti seuraillut blogiasi. Paljon onnea 10v! Tarina oli hieno ja taival rohkea! Lakufani tunnustan myös olevani. [email protected]

  Vastaa
 118. Anonyymi 24.11.2016

  Mielenkiintoinen tarina. Paljon onnea 10-vuotiaalle, hieno taival jo tähän saakka. 🙂
  Maisa ([email protected])

  Vastaa
 119. Terhi 24.11.2016

  Lämpimät onnittelut 10-vuotiaalle! Hienoja juttuja, joita on ilo lukea! Kiitos! 🙂
  Terhi ([email protected]

  Vastaa
 120. Jenni 24.11.2016

  Kiitos Heli-Hannele, miten ihanasti sanottu. BYÄÄÄ <3 Aina löytyy ihmisiä jotka ovat jossain taidokkaampia kuin itse, heiltä toivon oppivani. Bloggaaminen on myös todella kokonaisvaltaista ja pitää hallita monta osa-aluetta ainakin jollain tasolla. Tärkeimpänä tietysti löytää se oma intohimo ja oma tapa niinkuin mainitsitkin.

  Vastaa
 121. Jenni 24.11.2016

  Kiitos! Kiva kun luit!

  Vastaa
 122. Jenni 24.11.2016

  Never!!! 😀 Kiitos rakas Nanna <3

  Vastaa
 123. Jenni 24.11.2016

  Kiitos itsellesi aina niin inspiroivista postauksistasi!

  Vastaa
 124. Jenni 24.11.2016

  O-ou! Toivotaan arpaonnea sinulle ja miehellesi 🙂

  Vastaa
 125. Jenni 24.11.2016

  Kiitos <3

  Vastaa
 126. Jenni 24.11.2016

  Kiitos, tämä blogi on sellainen hyvänmielen paikka ja ihanaa että se on sitä sinullekin <3 Tekniikka on kyllä pakollinen paha 🙂 Tsemppiä!

  Vastaa
 127. Jenni 24.11.2016

  Musta saattaa saada humoristin kuvan jos ensikohtaaminen tapahtuu paskan palvelun illallisella. Ymmärrän 😀 Samoin, kiitos kun tulit elämääni <3

  Vastaa
 128. Jenni 24.11.2016

  Niin totta! Tietty tämä kaamosaika on aina vaikea kun pitäisi pimeässä VALOkuvata, mutta 10 vuoden kokemuksella tiedän että “jo” kevättalvella helpottaa. Ihanaa että muistat alkuajat, kiitos kun olet <3

  Vastaa
 129. Jenni 24.11.2016

  IG on mun lemppari! Kiitos ja kiva kun ehdit piipahtamaan <3

  Vastaa
 130. Jenni 24.11.2016

  Kiitos kauniista kommentista <3

  Vastaa
 131. Jenni 24.11.2016

  2 vuotta on jo kelpo ikä! Uskon että siinä ajassa erotellaan sinnikkäimmät 🙂 Ja selviää kirjoittaako itseään todella kiinnostavista asioista. Onnea 2-vuotiaalle!

  Vastaa
 132. Jenni 24.11.2016

  Ihan älytöntä 😀 Kiitos!

  Vastaa
 133. Jenni 24.11.2016

  Kiitos Fanny <3

  Vastaa
 134. Jenni 24.11.2016

  Ripauksella optimismia ja hulluutta 😀 Kiitos <3

  Vastaa
 135. Jenni 24.11.2016

  Kiitos Tua <3

  Vastaa
 136. Anonyymi 24.11.2016

  Onnittelut 10-vuotisesta taipaleesta, sekä inspiroivasta tarinasta sen takana!

  [email protected]

  Vastaa
 137. Kata 24.11.2016

  Olipa ihana lukea sun (työ)historiastasi, toi ihan uutta perspektiiviä sun teksteihin kun vähän tietää taustaa enemmän! Kun itsekkin uskaltaisi olla yhtä rohkea ja uskaltaa tehdä asioita mitä oikeasti haluaisi…toisaalta niin se vaan menee että asiat aina järjestyy, sen mäkin olen todennut vuosien saatossa (vaikken ei niitä vuosia itse ole ehtinyt kerryttää 23 enempää heh). Mukavaa joulunodotusta sinne kaikille 🙂 t.Kata

  Vastaa
 138. Jenni 24.11.2016

  Mä olen toiminut riskien kanssa näin: mietin mikä on pahinta mitä voi tapahtua jos kaikki menee pieleen. Omalla kohdallani se olisi tarkoittanut että olen “epäonnistunut”, perheen säästöt ovat huvenneet ja olisin joutunut taas hakemaan työpaikkaa vaikka kaupan kassalta jos ei muuta. Hyväksyin tämän worst case skenaarion. Sen jälkeen keskityin tekemiseen, en pelkäämiseen. Asetin aikarajan koska tarkastelen tilannetta uudelleen (eli kun ne säästöt on käytetty). Sovin miehenkin kanssa että sitä ennen ei saa kuumottaa ja stressata, koska se ei auta. Anyway, katsoin portfoliosi, kauniita ruokakuvia! Onko sulla ig tiliä?

  Vastaa
 139. Anonyymi 24.11.2016

  Mielenkiintoinen juttu työhistoriastasi. Eksyin vahingossa tälle sivulle, tämän jälkeen osaan tulla tänne muutenkin.

  Vastaa
 140. Jenna 24.11.2016

  Kiitos paljon 🙂 Todella hyvä vinkki, taidan tehdä nyt rauhan itseni kanssa ja keskittyä vain olennaiseen, kun se on ollut hiukan hukassa. Mun IG:n taisitkin löytää 🙂 Ja pitihän mun osallistua myös tohon makoisaan arvontaan, eli sähköposti jäi edellisessä viestissä pois
  jennaepietikainen (at) gmail.com

  Vastaa
 141. Outi Rinne 24.11.2016

  Onnea Jenni ja upea Blogi! Hienoa, uraauurtavaa työtä.

  Vastaa
 142. Minna Vuo-Cho 24.11.2016

  Oannea!Onnea! Blogisi on ihan mahtava ja panostuksesi näkyy. Olenkin tainnut seurata sitä (ainakin melkein) alusta saakka, kun olen itsekin jossain muodossa blogannut jo 9v ajan…
  Kalenterillekin olisi käyttöä. Pojat saivat jo omansa, äidiltä puuttuu 🙂

  Vastaa
 143. Anonyymi 24.11.2016

  Onnea blogillesi! Parasta blogissasi on katukeittiö osio ja katukeittiö kirjakin on aivan loistava.

  [email protected]

  Vastaa
 144. Anonyymi 24.11.2016

  Onnea blogille! Tämä oli tosi hyvä postaus. Ja vautsi mikä kalenteri.

  [email protected]

  Vastaa
 145. anna s. 24.11.2016

  Paljon onnea upeasta blogista 🙂
  [email protected]

  Vastaa
 146. Sunday 24.11.2016

  Onnea ja kaikkea hyvää jatkoonkin. 🙂 Ihana on lueskella blogiasi.

  sannamaria at gmail.com

  Vastaa
 147. Sunday 24.11.2016

  Voi pöhky, kun kirjoitin väärin osoitteeni. 🙂 Se on sannamaria77 at gmail.com

  Vastaa
 148. Mervi 24.11.2016

  Wow onnea synttärisankarille! Nuo Johan Bülowit on niiiiin ihania, että tuon kalenterin saaminen olisi huima joulun odotuksen kaveri!

  kettuetraparperi ät gmail.com

  Vastaa
 149. Onnea blogille! Huippua työtä Jenni!

  Vastaa
 150. Hilda Hissu 25.11.2016

  Paljon onnea! Nam nam, täällä olis yksi halukas 😛
  [email protected]

  Vastaa
 151. Kreetta 26.11.2016

  Moi!

  Onnea 10 vee! On hienoa, että oot jaksanut ja blogillesi pitkä elinkaari! Kiitos, kun kävin kukka workshopissa työhuoneellani. Mun sekainen työhuoneen nurkkaus nauratti 🙂 upea asetelma myös!

  Vastaa
 152. Siinatar 27.11.2016

  Onnittelut 10-vuotiaalle! Mukaan kivaan arvontaan!
  [email protected]

  Vastaa
 153. minni 27.11.2016

  Onnittelut kymmenvuotiaalle! Aika mahtava tarina ja paljon rohkeutta!

  Vastaa
 154. Sirkku 28.11.2016

  Vau, kymmenen vuotta! Onnea!

  Vastaa
 155. Paljon onnea 10-vuotiaalle! Mahtava tarina – tätä oli tosi kiva lukea!

  Vastaa
 156. Kermaruusu 28.11.2016

  Onnea pyöreiden vuosien blogille, kymmenvuotiaalle! Ihanaa blogiasi olen pitkään seurannut ja edelleen jatkan seuraamista. <3

  Vastaa
 157. Onnea Jenni! Paljon on mahtunut vuosiin, vau! Kun aloin blogata, en tiennyt mikä on blogi, enkä ollut koskaan lukenut blogeja. Olit ensimmäisiä blogituttavuuksia elämässäni. The Jenni 🙂

  Vastaa
 158. Pullahiiri/Taru 28.11.2016

  Onnittelut ja kiitokset myös sinulle osastasi, jonka olet tehnyt bloggaajien kanssa ja asioiden edistämiseksi <3 Samoja aikoja ollaan bloggaajina oltu, kun minulla tuo täysi kymppi tuli tosiaan tuossa lokakuun lopulla täyteen. Blogijuhlat on vielä juhlimatta, mutta josko sitä lähiaikoina kerkeäisi hieman juhlistamaan. Viime viikot on menneet matkaillessa töitä ja huvia 🙂 Blogin joulukalenteri ei yhtään hiljennä tahtia - varsinkaan blogissa. Uutta inspiraatiota saa aina, kun ottaa asian omiin käsiin ja miettii omaa kulkusuuntaa! Tsemppiä kaikkeen tulevaan!

  Vastaa
 159. Suusta suuhun Alisa 29.11.2016

  Valtavasti onnea 10-vuotiaalle <3 sekä blogille että tekijälle! Olette ihania. Löysin jo vuosia sitten blogistasi sellaisia reseptejä, jotka kulkevat edelleenkin elämässäni mukana, täysin muuttumattomina. Mietin joskus, että pitäisikö tärkeimmät kirjoittaa ylös, jos joskus kävisi niin, että päättäisit poistaa jonkun niistä :)
  Nimim. Punajuuri-suklaakakusta tälläkin hetkellä haaveileva
  (Ps. Meillä ollaan edelleen siinä helkkarin vatsataudissa, Kiialla 6 päivä menossa!!)

  Vastaa
 160. Huikea tarina, eikä loppua näy. Paljon paljon onnitteluja 🙂

  Vastaa
 161. Ninni 30.11.2016

  Paljon onnea 10-vuotiaalle! Tulkoon paljon hienoja vuosia tiellenne!

  Vastaa
 162. hurjasti onnea ja menestystä tulevaan!

  Vastaa
 163. Onnea Jenni ja Liemessä! olette tämänkin pienen bloggaajan esikuva ja inspiraatio, teet niin hyvällä meiningillä ja fiiliksellä ruokaa. Täältä saa aina hyvän mielen ja paljon inspistä omiin juttuihin 🙂 kippis seuraaville 10 vuodelle!

  Vastaa
 164. Minna -Ku ite tekee 03.12.2016

  Paljon onnea Jenni! Olet tehnyt mielettömän duunin sekä oman urasi, että koko blogiskenen suhteen. Oot huippu!

  Vastaa
 165. Merituuli 03.12.2016

  No eipä tiennyt ei 😀

  Vastaa
 166. Aila 04.12.2016

  Onnea vielä tätäkin kautta! Ihanaa, kun saa tehdä sitä, mihin on palo! Monta hyvää oppia ja vinkkiä olen sinulta saanut, kiitos niistä.
  Ja voih, salainen haaveeni olisi oppia kukkien sidontaa 🙂

  Vastaa
 167. Onnea 10 vuotiaasta blogista! Kun tuosta tuli ensimmäiset Face viestit vastaan, ihmettelin että joko on jo 10 vuotta mennyt! Nopsasti ne vuodet vierii. Omakin blogi kohta perässä päin samoissa vuosissa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *