Skip to main content

Herra Simpukka oli toivonut syntymäpäiväjuhlia teemalla ”moottoripyöräninja” ja moottoripyöräninjasyntymäpäivät 4-vuotias sankari oli saava. Viime sunnuntaina kaksitoista pientä ninjaa kokoontuivat salamyhkäisen moottoripyöräninjaklaanin öljyn tuoksuiseen dojoon juhlistamaan Herra Simpukan “ninja jolla on kaikkien ninjojen voimat” syntymäpäiviä. Ninjakokoontumista oli valmisteltu jo hyvän aikaa. Nirson eli Sensei Brummm-Brummmin lapaset olivat taas kadoksissa, ja makuuhuoneessamme lojui muunmuassa savukone, videotykki ja erinäistä ninjarekvisiittaa. Laitoin kaikki ninjavoimani peliin ja yritin olla puuttumatta millään tavalla. Okei, savukoneen kohdalla taisin yskäistä. Yöt Nirso koodasi meksikolaisen ystävämme mopoautoninja Ivanin kanssa esitykseen kuuluvaa multimedia-applikaatiota. Minä eli arvonimeltäni timanttikaulin-ninja vastasin kokoontumisen tarjoiluista.

Apulais-Sensei Murr-Murr ja Vihreä Ninja, jolla on kaikkien ninjojen voimat

Sensei Brummm Brummm ja apulais-sensei Murrr Murrr toivottivat vieraan tervetulleiksi. Sensei siirtyi verstaalle (makuuhuoneeseen) huoltamaan moottoripyöräänsä kuntoon esitellääkseen sitä vieraille. Sillä välin pikkuninjat hiljentyivät ninjajoogan pariin. Juuri kun pikkuninjojen jalat alkoivat olla solmussa, verstaan oven takaa kuului Sensein huutoa, taistelun ääniä ja moottoripyörän takavalot:
”Se on minun moottoripyöräni. Seis! Senkin mädäntyneet lohikäärmeen papanat, nyt ninjanäpit irti siitä moottoripyörästä! Seis! ” Oven alta pöllähtää savupilvi.

Mopoautoninjat yrittivät varastaa moottoripyörän mukana maagisen jade-sytytystulpan. Onneksi nokkela ”Mini” NEON-ninja olikin vaihtanut sen tavalliseen sytytystulppaan. Pikkuninjat aloittavat ninjakoulutuksen varautuen seuraavaan mopoautoninjojen hyökkäykseen. NEON-ninja näyttää vieraille ninjaliikkeitä, kuten kipuamisen katonrajaan ja spagaatin. Vieraat opetetaan ninjaloitsuilla jäädyttämään, sulattamaan, tainnuttamaan, herättämään, ja lopulta karkottamaan pahantekijän pois. Sillä sekunnilla ovikello soi, ja sisälle saapuu kiukkuinen mopoautoninja Ivan, joka huutaa siansaksaa.

Mopoautoninjaklaanin päällikkö Ivan ja Sensei Brummm-Brummm

Onneksi pikkuninjat saavat pahiksen karkoitettua pelottavalla moottoripyöräninjaklaanin moottoripyöränpäristysloitsulla. ”Prrrrrrrrrrrr!” Mopoautoninjaklaanin päällikkö pakenee rappuun. Taistelu on voitettu, ja juhlat voivat alkaa!

Timanttikaulin-Ninja on sairastanut jo kuukauden päivät, joten hyvä osa moottoripyöräninja-tarjoiluista ulkoistettiin. Moottoripyöräninjakakku ja suklaakakku tilattiin jo tuttuun tapaan Frangipani Bakerysta. Pikkuninjoille tarjoiltiin suolaista moottoripyöräsafkaa eli Eromangan lihiksiä ja sukulaisille miedosti tulista aasialaista ninjanuudelisalaattia. Herra Simpukan kanssa pyöräytimme lapsien toivomat suklaamuffinssit. Että sellaset pirskeet. Brummm-brummm!

Eka kakkupöydässä – vika kakkupöydässä.

Timanttikaulin Ninja

Kutsukortti. Ei siihen mennyt Nirsolta kuin pari yötä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Voin varmaan palkata teidät suunnittelemaan meidän ninjojen tulevat ööö kolmettoista synttärit?

 • Titta sanoo:

  Öö ootteko ehkäpä maailman parhaat vanhemmat!!? Tässähän tulee vähän itelle stressikateus kun itse jaksaa hädintuskin sen kermakakun pyöräyttää…? onneksi oma natiainen täyttää seuraavaksi vasta 2v niin on vielä pari vuotta aikaa suunnitella moottoripyöräninjasynttäreitä? Mahtoi olla sankari tyytyväinen!

  • Ei kannata stressata! Ja siis itsehän en saanut sitä kakkua pyöräytettyä 😀 Nirso tykkää puuhastella tuollaisia luovia projekteja vapaa-ajalla ja toteuttaa itseään. Sillä taitaa olla sisällä vielä se pieni lapsi 🙂 Mä iskon että lapset on tyytyväisimpiä jos vanhemmat ei ota turhaa stressiä 🙂

 • Sari sanoo:

  Aivan mahtavat partyt! Oikein eläydyin täällä ruudun toisessa päässä tunnelmaan ☺️

 • Niina H sanoo:

  Mahtavaa, mitä omistautumista teemalle! Varoituksen sananen tosin, nelivuotias ei vielä hingu enduropyörän päälle, mutta meidän 14-vuotias on taas saanut moottoripyöräinnostukseensa uutta puhtia. Lupasin hänelle moottoripyöräkurssin sitten 18-vuotislahjaksi.

Jätä kommentti