Skip to main content

Jell-o sugar free hyytelö on diettaajan pelastus. Annoksessa 10 kaloria eikä myöskään sisällä hiilareita. Korvaamalla osan nesteestä alkoholilla, syntyy syötäviä Jello shotteja.

1 pkt Jell-o sugar free (esim. mansikka-kiwi)
2,5 dl kiehuvaa vettä
2,5 dl jäävettä.

Sekoita gelatiini ja kiehuva vesi kulhossa ainakin parin minuutin ajan. Jäävettä voit valmistaa kylmästä vedestä ja jääkuutioista; lisää joukkoon. Sekoita kunnes hieman jähmenee. Poista ylimääräiset jääpalat. Koveta jääkaapissa 30min – 2h riippuen haluamastasi kovuusasteesta.

Voit valmistaa Jellon vuokaan ja leikata paloja tai valmiisiin annosastioihin.

Tehdessäsi shotteja korvaa osa kylmästä nesteestä alkoholilla. Jelloja saa ainakin Citykäytävän Mr. Nibble kaupasta.

Itse en ole vielä ehtinyt Jelloa valmistaa, ajattelimme tarjoilla järjestämissämme pikkujouluissa. Joten palaan kommentoimaan myöhemmin…

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  Vau, myydäänkö noita Suomessakin. Paljonko maksoi paketti? Ja tiedätkö myydäänkö noita missään muualle, vaikkapa netissä?

 • Joni ja Jenni sanoo:

  Heippa,Muistaakseni Mr. Nibble huutaa näistä 1,80 €. Behnford’s on juuri avannut nettikaupan http://www.behnfords.fi tosin en nähnyt valikoimissa Jelloja…Pääsääntöisesti Mr. Nibble on edullisempi mutta jos on valmis maksamaan niin tuolta Behnfordsilta saa tilattua jenkkituotteita. Myös Kampin K-supermarketissa on joitakin jenkkituotteita kuten makeisia mutta en muista nähneeni Jelloja myöskään siellä. Mr. Nibble saattaa ottaa tilauksia puhelimitse jos pyydät nätisti 😉– Jenni liemessä

 • Anonyymi sanoo:

  Isoäitini tapasi sekoittaa mukaan kermavaahtoa jolloin koostumuksesta tulee moussemainen. Mielimakuni oli kirsikka.

 • mursu sanoo:

  näitä jell-o ja myydään k citmarketissa 2,50eouroakpl

 • riitta sanoo:

  marketeissa en vaan ole nähnyt sokeritonta

Jätä kommentti