Skip to main content

Ceasar salaatti on yksi ruokaisimmista ja maistuvimmista salaateista. Toistaiseksi ceasar-kastike on ainoa muoto jossa syömme anjovista…ja ”espanjan mummin” janssoninkiusauksessa.

2 eri salaattia esim. jäävuorisalaatti
kurkkua
2 kpl kanafileitä (á 200 g)
parmesanjuustoa
2 paahtoleipää
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi

3 rkl ceasar-kastiketta

Lämmitä valkosipuliöljy pannulla, leikkaa leivistä kuutioita ja paahda. Aloita kanojen paistaminen samalla kun revit salaatinlehdet kulhoon, lisää kurkunpalat, kaada kastike päälle ja sekoita. Raasta päälle parmesanlastuja. Leivänpalat voit tarjoilla erikseen tai valmiina salaatin päällä. Me tarjoilemme myös kanan erikseen salaatin sivussa. Ceasar-kastikkeen löysimme kaupan hyllyltä, mutta toki sen voi valmistaa itsekin. Ohjeen löydät esimerkiksi Pirkan nettisivuilta. Vähähiilihydraattiseen ruokavalioon sopiva jättämällä pois leivänpalat ja tarkistamalla kastikkeen ravintosisällön.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti