Skip to main content

Joulupukki muisti meitä useammallakin kokkaukseen liittyvällä lahjalla. Osaa oli toivottukin, mutta suurin osa tuli iloisena yllätyksenä.


Kerman Saven pata. Tämä oli erityisen toivottu, sillä vasta nyt pääsemme kokeilemaan pataruokia. Emme oikein edes osaa hahmottaa mitä kaikkea sillä voisi tehdä, täytynee paneutua kirjojen avustuksella.


Teflonin näppärä pikkukattila. Tämä pieni 1,5 l kattila paikkaa jo edesmennyttä the pikkukattilaa jonka pilasimme polttamalla maidot pohjaan.


Espressokeitin. Vanha taviskahvinkeitin heitettiin kaapin perukoille jo muutama viikko takaperin. Niin tavaksi oli tullut valmistaa Cafe Lattet joka aamu. Nyt siirrymme asteen ammattimaisempaan valmistustapaan uudella espressokeittimellä. Käyttöönotto on vielä siirtynyt, kunhan saadaan ensin haettua asianmukaiset kahvipavut Kauppahallista.


Italialaista 30 minuutissa. Tämä lahja osui kyllä niiiin nappiin. Täydellinen kokkauskirja meille: hyvää, helppoa ja nopeaa. Eilen testattiin sitruunapestopasta ohjetta. Liioittelematta voi sanoa että kyllä monen ravintolan pastat, pestot ja pollot kalpenee rinnalla. Jotenkin tuntuu että ei ole oikein ikinä saanut hyvää pastaa ravintolassa. Ja muutenkin, mihin sitä ny lähtis ku parhaat ruuat löytyy kotoa 😉

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti