Skip to main content

Sitruuna antaa aivan uuden ’twistin’ vanhaan suosikkiin, pestopastaan. Ensimmäinen ohje jota lähdettiin kokeilemaan pukin tuomasta Italialaisesta keittokirjasta. Oikaisimme sen verran että pestokastike tuli purkista kun sitä jääkaapista löytyi. Ensi kerralla kokeillaan tehdä itse. Ohje on kahdelle ja valmistusaika 20 min.

1 valkosipulinkynsi murskattuna
iso kourallinen basilikanlehtiä
3 rkl oliiviöljyä
80 g parmesanjuustoa tuoreena raastettuna
suolaa ja pippuria

TAI

Kauhaset pari ruokalusikallista valmiskastiketta purkista. Choises..choises…

250 g tummaa fusilli pastaa
250 g kanasuikaleita (naturel)
1 sitruuna

Valmista pestokastike survomalla valkosipuli, basilika, öljy, sitruunankuori-ja mehu sauvasekoittimella. Lisää parmesanraaste pestoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta ja valuta huolellisesti. Paista kanasuikaleita samalla. Sekoita pesto pastan joukkoon. Jos käytät valmiskastiketta, sekoita se ja sitruunamehu pastaan. Raasta annoksen päälle sitruunankuorta ja tarjoile parmesaanin ja valkosipuliöljyn kanssa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

  • oliivia sanoo:

    Tulin vastavierailulle tänne ”alkulähteille”. Kiitokset vaan tosiaan tästäkin reseptistä, on kyllä hyvää (ja helppoa ja terveellistä)! Teillä on kyllä paljon sentyyppisiä ruokaohjeita, mitä meilläkin kokkaillaan. Kiva päästä kokeilemaan vähän uusia versioita ja saada ideoita.Oikein hyvää viikonloppua teillekin!

Jätä kommentti