Skip to main content

Haparoiden otetaan uuden elämämme ensi askeleita. Ehkä se on vähän liioittelua, ollaanhan me yritetty syödä suht terveellisesti aina, mutta sanotaanko tätä nyt vaikka tilinpäätökseksi ja strategian tarkistamiseksi. Taisin jo uhkailla että muutoksia ruokavalioon on tulossa johtuen joulun jälkeisestä kinkkumorkkiksesta, suolistotoiminnan parantamisesta ja uuden vuoden lähenemisestä. Elämäntaparemontti on aluillaan: tupakat tumpattiin kohta jo 2 kk sitten, Motivuksen kuukausikortti keväälle hankittu ja nyt vielä ruokavalio syyniin. Tämä blogi on ollut hyvä tapa tarkkailla objektiivisemmin omaa syömistään. Tosin täytyy ottaa huomioon että päivisin syödään kevyemmin ja vain raskaammat iltaruuat tulee postattua.

Niinpä tässä arkiaamun aamupalareseptimme kahdelle:

1 prk Ehrmannin maitorahkaa (0,2% rasvaa)
2 dl Valion vadelmakeittoa (rasvaa 0%, 9 kcal/100g!!)
4 tippaa makeutusainetta

Sekoita kaikki aineet keskenään. Olemme suosineet Ehrmannin maitorahkaa, joka on halvempaa ja vetreempää kuin Valion kuivempi kilpailija. Aamu-unisuudesta riippuen aamupalaan sisältyy myös cafe latte ja ruisleipä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti