Skip to main content
Katkarapu-avokado leivät saivat seurakseen Italialaisen punaviinin. Tärkeimmät valintakriteerit olivat (ja nimenomaan tässä järjestyksessä): punaviini, 5-8 €, jotain uutta, kiva pullo ja keskitäyteläinen.

Nimi: Il Barco
Maa: Italia
Vuosi 2003
Hinta: 6,68 €
Oma kuvaus: keskitäyteläinen, kitkerä, hinta-laatu suhde odotetunlainen eli ei kummoinen. Hyvä huijauspullo: näyttää arvokkaammalta kuin onkaan.
Suositus: Ruokaviini viikonlopuksi kahden kesken nautittuna.
*Arvosana: **1/2
Alkon tuoteseloste

*Arvosteluasteikko 1-5 tähteä

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  Saman olen huomannut! Hienot pullot ovat usein todella petollisia. Mutta jollainhan se tuote pitää yrittää myydä…:)

  Kiva blogi teillä, hyvä että olette omanlaisianne! Kiva lukea juttuja myös kalapuikoista, koska aina ei todella ehdi keitiössä ahertamaan. Onneksi en siis ole ainoa, jolla arkisin aita on välillä matala!

  Viinit niin kuin ruokakin ovat aina makuasioita. Mutta mukavia tuttavuuksia alle 10 euron luokassa ovat olleet mm. ranskalainen Val Joanis 9,45e (alkon numero 453207), La Vieille Ferme Rouge 7,98 e (451257) ja espanjalainen Hecula 8,99e (444827). Kokeilkaa ihmeessä, jos vaikka sopisi teidän makuunne!

  Ihania kokkailu- ja viinihetkiä!

 • Polkkapossu sanoo:

  Maistoinpa myös tota vuodenvaihteessa. Mutta eipä ollut kummoista. Kokkiviiniksi sopi kyllä ihan hyvin, koska aikas marjamehua se minusta oli. Ja isommalle porukalle kokatessa pitää tietty aina olla punkkulasi lähettyvillä 😉

 • Joni ja Jenni sanoo:

  Hei sinä nimetön! Kiitos viinivinkeistä. Käyn katsomassa etukäteen Alkon sivuilta noita suosittelemiasi viinejä niin osaan suunnistaa sitten tosi tilanteessa oikeaan suuntaan…

  Polkkis, ensi viikonloppuna piahtaroidaan punaviinissä tosissaan kun Jonin kanssa pääsemme estoista Ruotsin laivan buffet-pöydässä 🙂 Kuinkakohan paljon ehtii juoda punkkua ja syödä mäti-smetana sekoitusta puolessatoista tunnissa?

  – Jenni

 • Polkkapossu sanoo:

  punkkua 1½ litraa ja mäti-smetanaa saman verran. Ei siinä paljon muuta tarvikaan. Tosin lasten pöydästä pitää ehdottomasti käydä varastamassa pari prinssaria ja ranskiksia.

 • Aapo sanoo:

  Vuosikerta 2004 ei ole mielestäni kitkerä, vaan ihanan pehmeä italialaiseksi halpisviiniksi.Kannattaa antaa ehkä vielä uusi mahdollisuus.

 • Jenni sanoo:

  Hei Aapo,Nuo ovat tietysti makuasioita ja maku vaihtelee paljonkin riippuen minkä kanssa viinin nauttii. Ja ei se tosiaan huono ollut alemman hintaluokan viiniksi!– Jenni liemessä

Jätä kommentti