IL BARCO

Katkarapu-avokado leivät saivat seurakseen Italialaisen punaviinin. Tärkeimmät valintakriteerit olivat (ja nimenomaan tässä järjestyksessä): punaviini, 5-8 €, jotain uutta, kiva pullo ja keskitäyteläinen.

Nimi: Il Barco
Maa: Italia
Vuosi 2003
Hinta: 6,68 €
Oma kuvaus: keskitäyteläinen, kitkerä, hinta-laatu suhde odotetunlainen eli ei kummoinen. Hyvä huijauspullo: näyttää arvokkaammalta kuin onkaan.
Suositus: Ruokaviini viikonlopuksi kahden kesken nautittuna.
*Arvosana: **1/2
Alkon tuoteseloste

*Arvosteluasteikko 1-5 tähteä

6 kommenttia

 1. Anonyymi 15.01.2007

  Saman olen huomannut! Hienot pullot ovat usein todella petollisia. Mutta jollainhan se tuote pitää yrittää myydä…:)

  Kiva blogi teillä, hyvä että olette omanlaisianne! Kiva lukea juttuja myös kalapuikoista, koska aina ei todella ehdi keitiössä ahertamaan. Onneksi en siis ole ainoa, jolla arkisin aita on välillä matala!

  Viinit niin kuin ruokakin ovat aina makuasioita. Mutta mukavia tuttavuuksia alle 10 euron luokassa ovat olleet mm. ranskalainen Val Joanis 9,45e (alkon numero 453207), La Vieille Ferme Rouge 7,98 e (451257) ja espanjalainen Hecula 8,99e (444827). Kokeilkaa ihmeessä, jos vaikka sopisi teidän makuunne!

  Ihania kokkailu- ja viinihetkiä!

  Vastaa
 2. Polkkapossu 16.01.2007

  Maistoinpa myös tota vuodenvaihteessa. Mutta eipä ollut kummoista. Kokkiviiniksi sopi kyllä ihan hyvin, koska aikas marjamehua se minusta oli. Ja isommalle porukalle kokatessa pitää tietty aina olla punkkulasi lähettyvillä 😉

  Vastaa
 3. Joni ja Jenni 16.01.2007

  Hei sinä nimetön! Kiitos viinivinkeistä. Käyn katsomassa etukäteen Alkon sivuilta noita suosittelemiasi viinejä niin osaan suunnistaa sitten tosi tilanteessa oikeaan suuntaan…

  Polkkis, ensi viikonloppuna piahtaroidaan punaviinissä tosissaan kun Jonin kanssa pääsemme estoista Ruotsin laivan buffet-pöydässä 🙂 Kuinkakohan paljon ehtii juoda punkkua ja syödä mäti-smetana sekoitusta puolessatoista tunnissa?

  – Jenni

  Vastaa
 4. Polkkapossu 16.01.2007

  punkkua 1½ litraa ja mäti-smetanaa saman verran. Ei siinä paljon muuta tarvikaan. Tosin lasten pöydästä pitää ehdottomasti käydä varastamassa pari prinssaria ja ranskiksia.

  Vastaa
 5. Aapo 14.06.2008

  Vuosikerta 2004 ei ole mielestäni kitkerä, vaan ihanan pehmeä italialaiseksi halpisviiniksi.Kannattaa antaa ehkä vielä uusi mahdollisuus.

  Vastaa
 6. Jenni 21.06.2008

  Hei Aapo,Nuo ovat tietysti makuasioita ja maku vaihtelee paljonkin riippuen minkä kanssa viinin nauttii. Ja ei se tosiaan huono ollut alemman hintaluokan viiniksi!– Jenni liemessä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *