Skip to main content
Yksi asia mihin kiinnitämme paljon huomiota on raaka-aineiden valinta. Oikeilla tuotteilla voi tehdä aivan yhtä (tai ainakin melkein yhtä) maistuvaa ruokaa läträämättä rasvan ja kerman kanssa. Yksi ainainen ihmetys on vuohenjuusto. Kaupasta löytyy 45 prosenttinen (!) ja 10 prosenttinen vuohenjuusto. Valinta ei todellakaan ole vaikea. Kevyttuotteisiin on jo niin tottunutkin että esimerkiksi rasvaisemmat juustot maistuvat jopa liian ’voisille’ tai ei sen kummoisemmille. Vuohenjuustopasta valmistuu 30 minuutissa ja annos on kahdelle.

250 g pastaa
1/2 pötkö vuohenjuustoa (10 %)
100 g vihreitä papuja
300 g naturel kanasuikaleita
kourallinen silputtua basilikaa
2 rkl valkosipuliöljyä

Keitä pasta ja paista kanasuikaleet. Kanaa voi maustaa oman maun mukaan, ei kuitenkaan liian vahvasti sillä vuohenjuustosta lähtee sen verran aromeita. Pyörittele papuja hetki pannulla kanan seurana. Sekoita valmis pasta, kana-papu sekoitus, pilkottu vuohenjuusto, basilika ja valkosipuliöljy. Älä kuumenna enään vaan tarjoile välittömästi.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

7 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  ihanan kuuloinen resepti; muutenkin bloginne vaikuttaa hyvältä ja ohjeet hyvin samansuuntaisilta, mitä itsekin suosimme! taidan kokeilla tätä pastaa tänään…
  superterveellistähän tästä tulee jos käyttää vielä täysjyväpastaa 😉
  ja superherkkua jos tekee pastan itse!

 • Joni ja Jenni sanoo:

  Laitathan viestiä miten onnistui jos päätät kokeilla tätä ohjetta. Ja jos tulee kehitysideoita, niin niitäkin on kiva kuulla. Inspiraatio tuli S-marketin juustohyllyllä ja joskus nämä hetken mielijohteesta syntyneet kokkeukset jopa toimivat 😉
  – Jenni liemessä

 • Liisa_ sanoo:

  Kiitos inspiroivasta reseptistä! Kana oli hunajamarinoitua ja pavut korvattiin tähän hätään pakastimesta löytyneillä sugar snaps -sokeriherneenpaloilla. Lopputulos maistui ihanalta! Poikaystäväkin tykkäsi. Mainio inspis sikäli, että oon yrittänyt jo pitkään siirtyä poispäin tomaattikastike-pohjaisista pastoista ja tämä toimi erinomaisena sysäyksen oikeaan suuntaan.

 • Anna sanoo:

  Voi, sainpa tästä ihan mielettömän inspiraation ja hyvää oli! 🙂 Itse kyllä hieman sovelsin ohjetta, mutta varmasti yhtä maistuvaa olisi tullut myös alkuperäistä ohjettanne noudattaen 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kiva kun maistuu 🙂 Se on hassua miten välillä jännittää että ovatko nuo omat reseptit toimivia ’ihan oikeassa elämässä’ vaikka niitä itse on kokeillut. Ettei pilaa jonkun kynttiläillallista. Kiva kuulla (positiivista) palautetta 😉– Jenni liemessä

 • Jaakko sanoo:

  Hyvä resepti, vaihdoin kanan paprikaan ja lisäsin papujen määrää kun en lihaa syö, mutta maistuvaa oli kerrassaan, pavut ja vuohenjuusto toimii kivasti.

 • Anonyymi sanoo:

  kannattaako käyttää tuoreita papuja vai säilöttyjä?

Jätä kommentti