Skip to main content
Onko mitään inhottavampaa kuin leivän päälle holtittomasti heitetty juustosiivu? Eh..?

Olivian ja Terhin haastamana 6 omituisuutta itsestäni. Nämä kaikki liittynevät enemmän tai vähemmän ruokaan:

1. Voileivän päälliset pitää olla suorassa ja tasaisesti koko leivän päällä. Ei ole mitään kauheampaa kuin leivän yli lerpattava juustosiivu.

2. Mikromme sijaitsee mahdollisimman hankalassa paikassa. Käyttääksesi sitä, joudut nousta keittiön tuolin päälle, kurkottaa, avata ylimmän kaapin jonka takaa mikro ”kätevästi” löytyy.

3. Opiskeluaikoina elin vuoden syömällä ruispaloja, cheddarjuustoa ja tomaattia.

4. Olen humalapäissäni kokannut munakkaan pilaantuneista kananmunista ja syönyt sen.

5. En leivo.

6. Olen syönyt friteerattuja buffalon kiveksiä.

Nämä siis enemmän tai vähemmän ruokaan liittyviä omituisuuksia. Jos lähdetään ihan henkilökohtaisuuksiin niin täältä pesee:

1. Ostan kirpputoreilta kassikaupalla vintage käsilaukkuja, jotka tungen käyttämättöminä äärimmillään olevaan vaatekaappiin. Käytän joka päivä samaa tylsää mustaa laukkua ja vanhaa kulahtanutta reppua treenikassina.

2. En osaa pestä hampaita näkemättä itseäni peilistä.

3. Kotona juon punaviiniä 0,7 dl lasista…kai sitä nyt aina lasillisen voi ottaa?

4. Talvisin menen nukkumaan jopa kolmen peiton alle sukat jalassa. Viimeistään aamulla potkin kuumissani kaikki pois. Jonilla on päinvastoin: illalla kuuma, aamulla kylmä. Vääntelemme toisiltamme salaa pattereita kuumemmalle, kylmemmälle…

5. Olen reality-tv addikti. Digiboxi hankittiin vain ja ainoastaan sitä varten että voin katsoa Big Brotheria.

6. Kerään vaatteita (käytettyjä ja käyttämättömiä) viikon ajan isoon hallitsemattomaan myttyyn lattialle, jonka siivoan/pyykkään kerran viikossa, yleensä viikonloppuisin.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • Terhi sanoo:

  Minuun uppoaa myös reality-tv (yksi asia mitä kaipaan Jenkeistä!)…se on monen mielestä outoa!Kylmyyden kanssa sama juttu: onneksi on keksitty untuvapeitto ja villasukat!! Ja minä pidän villasukkia kesälläkin ;).Niin ja minullakin pitää leivänpäälliset olla ojennuksessa. Eihän siitä muutoin mitään tule!

 • Lara sanoo:

  Mä kun luulin että oon ainut ihminen jonka makkarin lattialla asuu mitä erikoisempi (riippuu viikosta ja vuodeajasta tietty) vaatekasa. 😀Mies aina valittaa että pitääkö nuo tuossa olla mutta se ei vaan ymmärrä kuinka kätevää siitä on pukea. Tunnustan myös olevani aika paha realitytv-addikti. BB on ollut kahden viime vuoden huipennus, toivottavasti tänä vuonnakin. 😉

 • Joni ja Jenni sanoo:

  Hyvä huomata että en olekaan yksin outojen tapojeni kanssa 😀 Kysyin vielä Jonin mielipidettä jä tässä kolme ensimmäisenä mieleen tulevaa omituisuutta minussa:1. Jenni kuluttaa huomattavia määriä vessapaperia (Tosi lapsellista, Joni)2. Pukemisen ehtii aina tehdä peilin edessä kiduttavan pitkään, vaikka olisi äärimmäisen kiire mihin tahansa.3. Sitten tulikin sama, eli leivänpäälliset suoraan

 • Anonyymi sanoo:

  1. Voileivän päälliset pitää olla suorassa ja tasaisesti koko leivän päällä. Ei ole mitään kauheampaa kuin leivän yli lerpattava juustosiivu.”

  – ihan loistavaa, en ole ainoa 😀

 • Anonyymi sanoo:

  Olen samaa mieltä leivänpäälliten kanssa 🙂 ojennuksessa niitte pitää olla. itselläni on kauhea vaatekasa tuolilla (muuten olis lattialla mutta sitte koira menis ja karvoittas ne)

Jätä kommentti