LIEMESSÄ ANNA-LEHDESSÄ

Jennillä meinasi mennä aamusumpit väärään kurkkuun perjantai aamuna lueskellessa Pastanjauhajien kahvi-keskustelua, jossa joku ystävällinen vinkkasi uusimman Anna-lehden ruokapalstasta. Lehdessä oli maininta kahdesta ruokablogista; Pastanjauhajista ja Liemessä! Suuri kunniahan tämä on, ja uudet lukijat ovat aina tervetulleita 🙂


“Blogin pitäjät ovat kiinnostuneita keveydestä ja terveellisyydestä”…Kyllähän tuo alla oleva juustoinen kana-pekoni käärökin sen jo todistaa että kevyttä sen olla pitää 😉

10 kommenttia

 1. oliivia 10.02.2007

  Onnittelut julkisuudesta!

  Vastaa
 2. kaisa 10.02.2007

  Jee, hyvä te 🙂

  Vastaa
 3. Joni ja Jenni 11.02.2007

  Onhan se kiva kun blogeja nostetaan esille niin helpompi bongailla uutuuksia itsekin. Useimmiten kyllä selailen blogilistaa tai sitten jonkun suosituksesta seikkailen uusille vesille. Me ollaan vielä sen verran untuvikkoja bloggailijoita että tälläinen “mainos” tuli vähän yllätyksenä. Mutta aika metkaa!– Jenni liemessä

  Vastaa
 4. Välispiikki 11.02.2007

  Hieno homma! Jatkakaa valitsemallanne kevyellä linjalla 🙂

  Vastaa
 5. Lintu75 11.02.2007

  Moi! En ole itse tuota lehteä nähnyt, mutta joku tuli blogiini tänään manitsemaan, että siellä olisi mainittu allekirjoittaneenkin blogi, pitääköhän paikkansa?Joskus oli Hesarissakin mainittu blogeja, sekin tuli ihan yllätyksenä. Näyttää olevan hyötyä, että joku toimittaja eksyy sivuille=)En ole vielä ehtinyt tutustua teidän blogiinne, kuulin tästä ekan kerran perjantaina…vai eilen…*mietii*

  Vastaa
 6. Joni ja Jenni 12.02.2007

  Hmm..en huomannut, tai ehkä maininta on ollut jossain toisessa lehdessä. Teidänkin puoleen miljoonaan kävijään mahtunee jo jokunen toimittajakin 😉 Ja onneksi olkoon uskomattomasta kävijämäärästä!Meillä on Jonin valmistujaiset piakkoin (toivottavasti!). En ole mikään jauhopeukalo, mutta pätkis-jogurtti kakku vaikutti tosi makoisalta. Josko sellaisen uskaltaisi pyöräyttää kahvipöytään.Ja vielä: tervetuloa ruokapöytäämme!– Jenni liemessä

  Vastaa
 7. Lintu75 15.02.2007

  Moi taasen! Jokunen oli kai erehtynyt, ei siellä oltu mainittu kuin teidän kahden blogit=)Oletteko Helsingistä?

  Vastaa
 8. Lintu75 15.02.2007

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 9. Joni ja Jenni 15.02.2007

  Kyllä, Helsingissä pidetään majaa. Alunperin Helsingin ulkopuolelta, mutta täällä asusteltu kohta 7 vuotta.Tajusin muuten juuri että onko Hellapoliisi-blogeja kaksi?! Nokun luulin että olin laittanut sinun blogisi ruokablogilinkkeihin silloin heti alussa, mutta nyt vasta huomasin että linkki ohjautuukin johonkin toiseen “Hellapoliisiin”?– Jenni

  Vastaa
 10. Joni ja Jenni 15.02.2007

  Hä, nyt mä poistin vahingossa tulleen tuplakommentin, mutta siihen jäi tollainen “en-kestä-kritiikkiä-sensuuri” näkyviin. Veteraaniit, apua! Onhan tässä vielä opettelemista…– Jenni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *