TÄYTETYT PAPRIKAT

Reseptisuoni oli jotenkin tukkoinen eilen, ja sunnuntai-illan ateria täysin hakusessa. Muistimme kuitenkin lopulta täytetyt paprikat, joita olemme aikaisemminkin tehneet. Valmistusaika 50 min ja reseptistä tulee 6 täytettyä paprikaa.

3 isoa punaista paprikaa
400 g paistijauhelihaa (10 %)
1 iso sipuli
1 prk cremé fraiche (32 %)
jalopenoja
Emmental mustaleima juustoraastetta (15 %)
Mausteita esim. suola, pippuri, cayanne, chili, oregano, tuore chili

Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää jalopenot ja mausta täyte tuliseksi. Paprikat kannattaa halkaista pituussuunnassa veneiksi, jotta ne pysyvät helpommin pystyssä kuin kokonaisina. Asettele veneen sisään täyte, päälle nokare cremé fraichea ja lopuksi juustoraastetta. Paista 175 asteessa uunivuoassa n. 30 minuuttia tai niin kauan kunnes juustokuorrutus on kauniin kullanruskea. Me laitoimme uunin grillille viimeiset 5 minuuttia.

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

2 kommenttia

  1. sea 12.02.2007

    Pohjasta voi vielä siivaltaa ohuen palan irti niin saa todella tasaisin pohja eikä keiku. 🙂

    Vastaa
  2. Joni ja Jenni 12.02.2007

    Yksinkertaiset ideat on yleensä parhaita, empä itse äkännyt. Kiitos vinkistä 🙂– Jenni liemessä

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *