Skip to main content

Vietimme ystävien seurassa teemailtaa, aiheena yllätys yllätys Espanja. Koko illan tarjonta tuli Espanjasta: Alkupalan valmistimme imitoiden matkan ykkösravintolan El Merlottin juustolautasta, pääruuaksi karitsan sisäfilettä rosmariinimarinadissa ja jälkiruuaksi uunibanaaneja. Valmistusaika 20 min.

Appelsiini-rommi banaanit ja vaniljajäätelöä

4 banaania
Yhden appelsiinin raastettu kuori ja mehut
2 rkl tummaa rommia
50 g ruskeaa sokeria
30 g voita
Vaniljajäätelöä (Mövenpick)

Haimme netistä helppoa Espanjalaista jälkiruokareseptiä ja Nirso bongasi tämän yksinkertaisen uunibanaanin ohjeen. Leikkaa banaanit viipaleiksi uuninkestävään astiaan. Valele appelsiinimehu-rommilla ja ripottele päälle sokeria ja appelsiinin raastettua kuorta. Asettele voinokareet päällimmäiseksi. Peitä foliolla ja paista 180 asteessa 15 minuuttia. Tarjoile heti vaniljajäätelön kanssa. Todella helppo ja herkullinen jälkkäri!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

  • Outi sanoo:

    Ihania reseptejä. Positiivinen iloinen vire teksteissä. Kivat vinkit tarjoiluun ja lahjaideoiden. Wau?

Jätä kommentti