ESPANJALAISET VIINASSA UITETUT BANAANIT

Vietimme ystävien seurassa teemailtaa, aiheena yllätys yllätys Espanja. Koko illan tarjonta tuli Espanjasta: Alkupalan valmistimme imitoiden matkan ykkösravintolan El Merlottin juustolautasta, pääruuaksi karitsan sisäfilettä rosmariinimarinadissa ja jälkiruuaksi uunibanaaneja. Valmistusaika 20 min.

Appelsiini-rommi banaanit ja vaniljajäätelöä

4 banaania
Yhden appelsiinin raastettu kuori ja mehut
2 rkl tummaa rommia
50 g ruskeaa sokeria
30 g voita
Vaniljajäätelöä (Mövenpick)

Haimme netistä helppoa Espanjalaista jälkiruokareseptiä ja Nirso bongasi tämän yksinkertaisen uunibanaanin ohjeen. Leikkaa banaanit viipaleiksi uuninkestävään astiaan. Valele appelsiinimehu-rommilla ja ripottele päälle sokeria ja appelsiinin raastettua kuorta. Asettele voinokareet päällimmäiseksi. Peitä foliolla ja paista 180 asteessa 15 minuuttia. Tarjoile heti vaniljajäätelön kanssa. Todella helppo ja herkullinen jälkkäri!

1 kommentti

  1. Outi 09.12.2018

    Ihania reseptejä. Positiivinen iloinen vire teksteissä. Kivat vinkit tarjoiluun ja lahjaideoiden. Wau?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *