Skip to main content
Siis ei oo todellista. En ollut pitkään aikaan ostanut kunnon hömppälehteä ja muistin kyllä nopeasti miksi. Vai mitä mieltä olette miehet tästä vinkistä? ”Nainen, laita suuhusi ruokalusikallinen jäämurskaa ja laskeudu kultasi navan alle. Saat kultasi kiemurtelemaan nautinnosta.” Tai kauhusta! Noh, vaikkei Nirso täysin vakuuttunut Cosmosta lukemistani lemmenvinkeistä, tämä Pesto-Kana salaatin resepti kuitenkin kelpasi:


2 kpl naturel kanafileitä
pinaatinlehtiä
tuore tai pakasteherneitä
pinjansiemeniä
pestokastiketta
öljyä
pippuria

Pese pinaatinlehdet ja poista kovat kannat. Lisää joukkoon sulatetut pakasteherneet, pannulla miedosti paahdetut pinjansiemenet ja paistetut kanat viipaloituina. Valmista kastike sekoittamalla pesto, öljy ja pippuri. Nostele kastike salaatin joukkoon.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti