16. Elokuuta käynnistyvä
Art Goes Kapakka tarjoaa kulttuuria baarikansalle. Kapakkatunnelman lisäksi Liemessä-blogia kiinnostaa erityisesti eri puolilla kaupunkia järjestettävät Yksi raaka-aine / Legendaarinen annos – kokkauskurssit. Luvassa maistiaisia ja reseptit kotiin (blogiin) vietäviksi!
Perjantai 17.8 klo 17, Kosmos
Jussi Kuivalainen loihtii Mascarponetäytteisen ananasraviolin.
Lauantai 18.8 klo 16, Karl Fazer Café
Kondiittori Aini Kaikko valmistaa suklaakonvehteja. Myynnissä myös Art Goes Kapakka festarileivos.
Maanantai 20.8 klo 17, Pääkonttori
Pääkonttorin keittiöpäällikkö Petri Rauha antaa vinkkejä ankan valmistukseen.
Tiistai 21.8. klo 17, Ravintola Taidehalli
Keittiömestari Jaakko Seppä valmistaa herkkuja hauesta. Niin artsua, niin artsua.
Keskiviikko 22.8 klo 16, Tablo
Tablo goes luomu: Keittiömestari Nina Kaukonen valmistaa annoksen luomulampaan maksasta.
Keskiviikko 22.8 klo 17, Elite
Luuta ja läskiä: Eliten keittiöpäällikkö Esa Mäkinen grillaa possua.
Torstai 23.8 klo 17, Via
Jyrki Sukula kokkaa Currya. Katso älä koske, sanoisin. Siis Curryyn.
Torstai 23.8 klo 17, Soul Kitchen
Pahojen poikien juoman, Mezcalin, esittely.
Perjantai 24.8 klo 17, Helmi
Itämaisia Helmiä: Keittiömestari Mic Entchevin valmistaa itämaisia herkkuja Helmessä. Helmee.
Jos piipahdatte AGK:n kokkauskursseilla, laittakaa tänne ihmeessä kommentteja/reseptejä. Kävimme perjantaina Kosmoksessa ja Ananasraviolin resepti on tulossa. Tällä viikolla toivottavasti ehdimme ainakin juomaan Mezcalia Soul Kitcheniin ja perjantaina Helmeen maistamaan itämaisia herkkuja.>– Jenni liemessä